Kayseri Araba Pazari Nerede


Kayseride daha önce pazar günleri hizmet veren ve yeni sanayi civarında bulunan ve vatandaşların hem alım hem de satım işlerini rahatça yapabildiği ikinci el açık oto pazarı 2013 yılında Kocasinan bulvarı üzerinde bulunan ikinci el galericiler sitesinin yanına taşındı.

Bu taşıma işlemi belediyecilik adına hangi koşullar gözetilerek yapıldı tam olarak bilemesem de vatandaşların bir kısmı bu konuya tepkili. Araba pazarları zaten galericilerin kontrolüne hemen hemen geçmiş durumda iken bir de galericilerin yanına taşınması vatandaşın kendi arabasını kendi satmasını güçleştirmekte ve bu durum galericilere yaramaktadır.

Araba pazarına gitmek isteyenler şehir merkezinden Malatya - Sivas yol ayrımı istikametine doğru yönelmeleri gerekiyor. Sivas bulvarı veya Kocasinan bulvarını takip ederseniz hem araba pazarına hem de galericiler sitesine ulaşmanız mümkün. Pazar yanlış bilmiyorsam yine eskisi gibi pazar günleri hizmet veriyor. Ancak pazara giren 500 araç varsa rahat 400 ü zaten yine galericilere aittir.

Açık Adresi: Oto Galericiler Sitesi No:86, Yıldızevler Mahallesi, 38020 Kocasinan/Kayseri, Türkiye

kayseri oto pazari
kayseri araba pazari
 Eğer değişmediyse 20- 40 lira arası bir ücret ile giriş yapılıyordur.

Kayseri'deki diğer bir araba pazarı ise Yahyalı'da bulunuyor.  Yahyalı belediyesi tarafından yaptırılan ve her cumartesi kurulan bu pazar, merkezden ve diğer ilçelerden hatta komşu şehirlerden bile gelen alıcı ve satıcılarla gitgide canlanıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri