Bentley Bentayga Değerlendirme


Bentler Bentayga, yeni özellikleri ile dünyanın en iyi, en özellikli ve en hızlı SUV larından biri oldu. Bu özelliğe sahip olmasını sağlayan Mulliner özelliği ile motor özelliklerine biraz yakından bakalım.

0-100 km hızlanma 4.1 saniye
Maksimum hız  301 km/s
6,0 litrelik W12 Motor
22 inç paragon yedi kollu jantlar

Bentley bu ve aşağıda belirteceğimiz oldukça ince tasarlanmış özellikleri ile SUV alanında oldukça iyi bir çığır açmış oldu. Hem modern tasarım ve zarif dış görünüşü hem de performans yönüyle Bentler Bentayda bakanların iştahını kabartıyor.

Dış tasarımda jantlar, dış rozetin çekiciliği, eşsiz dış rozeti,kaporta ile aynı renk olan alt kısmı parlak krom kaplamalı tampon ızgaralar dış görünüşü oldukça etkileyici bir şekilde süslüyor.


Mulliner yorum tavsiye
Bentley Bentayga


İç tasarımda ise sözü Mulliner özelliği alıyor. Gerek renklerin tonları ve ayrımları,gerekse renklerin iç tasarımda yerleşimi, dış tasarımıyla gayet uyumluluk arz ediyor. İç tasarımında yer alan dikişli derilerde de mulliner işlemelerini ve kontrast dikişlerin harikuladeliğini görmek mümkün.


Mulliner iç tasarımın sunduğu katkılar bunlarla sınırlı değil. Arka kısımda yer alan şişe soğutucu üzerindeki ışıklı soğutma dolabıyla özel olarak üretilmiş Cumbria kristal flüt kadehler, orta konsula eşsiz ve oldukça geniş bir dekorasyon atlası havası vermiş. Başka bir katkı ise altı farklı atmosfer oluşturma seçeneğinin sunulması. Led lambalar ile geceleri farklı ışıklandırma seçenekleri iç tasarıma farklı bir karizma veriyor. Bentayga'ın mulliner seçeneği,aracın kullanıcılarına kendi istedikleri ortamı yaratma imkanı sunuyor ve 'My Mood' ayarı sayesinde arka koltuklarda bulunanlar 15 farklı renk seçeneği arasından kendi zevklerine uygun seçimler yapıyorlar, ayrıca kapı, kolluk ve ayak boşluklarının parlaklığını farklı olarak düzenleyebiliyorlar.




Mulliner'de bulunan Naim forBentleyAudio ses sistemi, kendi sınıfı içinde en güçlü ve kaliteli audio sistemi olduğu bir çok kanaldan daha önce zaten tescil edilmiştir. 1950 watt, 21 kanallı amplifikatör ile idare edilebilien özellikleri var.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri