Yeni Mercedes C Serisi

Mercedes C Serisi

Özellikleri


Mercedes Yeni C serisi hakkında söylenecek aslında çok şey var çünkü kendilerini çok geliştirmişler.

Her şeyden önce daha önceki modellere göre çok daha fazla bir özgüvenle karşımızdalar. Tasarım olarak oldukça çarpıcı ve etkileyici bir şekilde gözlerinizi üzerinden alamıyorsunuz. Bunu tasarlayanların estetik ve sanat anlayışlarına hayran kalmamak elde değil. Aslında dış görünümdeki bu iddia boş değil ve içeride bizi nelerin beklediğinin de bariz bir habercisi durumunda. İçeride kaliteli ve akıllı teknolojilerle süslenmiş her şey ve sürücülerini ve yolcularını büyülemeyi başarıyor.

C serisi

Aslından yan profilden bakınca önceki serilere oldukça benziyor ve bu açıdan klasik görüntüsünü hiç bir şekilde bozmamış izlenimi veriyor. Belki daha iri teker yapısıyla biraz daha spor bir görünüm kazandığını söylememiz mümkün. Aracın dış görünüm açısından alıcıları için iki seçeneği bulunmakta.

Mercedes c serisi

Yıldızın radyatör ızgarasının ortasında konumlandığı spor görünüm ve yıldızın motor kaputu üzerine asıldığı klasik görünüm.

Bunların yanında ön görünümde klasik görünüme sahip versiyonlarda radyatör ızgarasının kanatları otomobilin hava direncini gerektiği zaman düşmesi için tamamen kapatılması mümkün.

İç tasarımdan aslında zamanım olsa uzun uzun bahsetmek isterim çünkü kendi sınıfının bile üstünde bir kalite ve zevkle döşenmiş olduğunu görüyoruz. Malzemenin kalitesinin yanında ince çizgiler ve detaylar yakından bakmasını ve sanattan zevk alanlar için adeta bir sanat eseri gibi duruyor.

Otomobilin ön tarafında hem şoför hem de yolcu için ayrılan alan oldukça geniş. Kendinizi iyi hissetmeniz için gereken her şey mevcut desek abartmış olmayız. Arka koltuklarda oturanlar için de yine her şeyin düşünüldüğünü ve yeterince geniş bir alanın bırakıldığını görüyoruz.

Otomobilimizin tasarımcıları, markanın bilenen ve en çok hoşa giden özelliklerinden biri olan sportif tarzı ile seri hatlardan meydana gelen tamamen yeni bir orta konsolu bir araya getirmeyi başardılar. Otomatik şanzımanlı otomobillerdeki büyük ve tek parça merkezi konsol, ortasından başlayarak kapı içlerine kadar oldukça dikkat çekici ve güzel bir görünüme kavuşturulmuş. Ayrıca dikişsiz keskin hatları; açık ve özgür bir alan sunarken, otomobile hem göz yormayacak derecede sade hem de akıllı bir tasarımın ürünü olduğunu düşündürecek bir modern görünüm veriyor. Metalik efektler, orta konsoldaki ahşap ya da ön konsoldaki deri gibi diğer malzemelerin sıcak görüntüsüyle mükemmel bir kontrast oluşturuyor. Beş daireli havalandırma kanalları ile ön konsola sportif bir hava veriyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri