2014 Nissan Micra Hakkinda

Ülkemizde özellikle kadın sürücüler tarafından çok tutulan Nissan Micra son yıllarda en çok satışı yapılan otomobillerden biri olarak göze çarpıyor. Micra, Türkiye'de dört farklı tercih ile ticaretini sürdürüyor.

Artık yollarda görmeye alıştığımız bir model olan Micra, 6 farklı seçenekle ülkemizde satışa sunuluyor. Satışa sünulan araçların hepsi benzinli, dizel Micra bulunmuyor.

2014 yılı itibariyle Nissan Micra 1.2 Street M/T 38.500 TL olarak belirlenmiş ve satışa sunulan araçların içinde en uygun fiyatlısı olarak göze çarpıyor. Özelliklerine göre Nissan match ve desire'lerin fiyatları 50.000 TL ye kadar uzanabiliyor.

2014 micra



Yeni Nissan Micra'da farklı olan ne var?

Otomobilin genel özelliklerine bakacak olursak 2014'te dış görünümde ön ızgara ve bagaj kapağı yenilenmiş. LED lambaların ve jantların görünümüne de şık bir ayar verilmiş.





İçeride ise ferah yapısı aynen korunurken koltukların görünüm ve döşemelerinde kalite yükseltilmiş, sürücü için kol yaslanma aracı ile orta konsüle yeni bir düzenleme getirilerek sürücüyü adeta ayrıcalıklı kılmış.

2014 nissan micraTeknolojide ise akıllı anahtar sistemi getirilmiş. Bu sistem ile anahtar cepteyken otomobili tek tuş ile açıp kilitlemek mümkün. Sürücü araca 80 cm yaklaştığında kapı üzerindeki düğmeye art arda iki defa basmak suretiyle kapı kilitlerini açabilir. Gerektiği durumlarda da bu akıllı anahtar içindeki gizli ve alışılmış tipte olan anahtar ile de kapıları açmak mümkündür.

Işık sensörleri ile araç karanlık ortama girdiğinde farlar otomatik olarak çalışmaktadır.

Diğer bir yenilik direksiyon üzerindeki kumanda paneli olmuştur. Bu panelin geliştirilmesi ile sürücü dikkatini yoldan dağıtmadan basit bir şekilde yol bilgisayarını kumanda edebildiği gibi kolayca ses sistemini yönetebilir ve telefon görüşmeleri gerçekleştirebilir.

Araçta göze çarpan diğer özellikler:
1. 6 hava yastığı
2. Gelişmiş hız sabitleme sistemi
3. (ESP) Elektronik araç denge programı
4. Park asistanı
5. 1.2 lt DIG -S motoru
6. 147/4400 nm/dd tork
7. 98 HP güç

En çok merak edilen konulardan biri de Nissan Micranın yakıt tüketim değerleridir. Bu konuda düşük değerlere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

1oo km de 3.7 ve 4.3 arasında değişen yakıt tüketimi mevcut.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri