Ford Fiesta 1.5 TDCi Degerlendirmesi

Başlıca Teknik Özellikleri:

Silindir Hacmi1498 CC        
Beygir Gücü75 HP
0-100 Km Hızlanma13.5 sn
Şanzıman TipiDüz Vites
Yakıt Türü   Dizel - Benzin - LPG
Şehir İçi Tüketim4.4 lt
Şehir Dışı Tüketim3.3 lt
Ortalama Tüketim3.7 lt

Yakıt Deposu42 lt
Co2 Emisyonu98 gr
Bagaj Hacmi276 lt
  Standart Donanımları:

Klima / İklimlendirme
Yol Bilgisayarı
Direksiyondan Kumanda Sistemi
Sürücü Hava Yastığı
Yolcu Hava Yastığı
ABS (Antiblokaj Fren Sistemi)
EBD (Fren Güç Dağılım Sistemi)
    
ford fiesta 2014

 Ülkemizde daha çok bayanların tercih ettiği otomobillerden biri olan Ford Fiesta öncelikle yakıtta tasarruf ile ön plana çıkıyor. Hem şehir içinde hem de uzun yolda uygun yakıt değerleri herkesin tercih edebileceği bir otomobil haline getirdi aracı. Çabuk hızlanması, dış ve iç tasarımındaki sadelik ve makyaj diğer artıları.





Benzerlerine kıyasla da dış görünüşte bir üstünlüğe sahip. Örneğin aynı sınıfından Opel Corsa ile tartışılamaz bile. Yine bagaj hacmi açısından da uygun ve tercih edilebilir bir araç durumunda.

Performans konusunda normal yollarda asla sıkıntı çıkarmayacak bir araç ancak teknik özelliklere göz gezdirdiğimizde zorlu yokuşlarda ve keskin virajlarda kısmen zorlanması mümkün ancak bu da çok dert edilecek bir şey değil doğrusu. Bu tip yollarda aracı fazla zorlamadan seyretmek en doğru tutum olur.

Benzinli araçlarda yol ve motor sesi konusunda sıkıntı çekilmezken dizel araçlarda araç içinde motor sesi eğer buna alışık değilseniz sizi rahatsız edebilir.

Fiyat olarak biraz pahalı gelebilir özellikle dizel modelleri için istenen ücret biraz fazla gibi. Ancak sonuçta elimizdeki araç Ford...

 
 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri