Citroen Yıl Sonu Kampanyasi

Citroen yıl sonunu güzel bir kampanya ile kapatmak için kolları sıvadı. Kasım ayı itibarı ile başlayan binek otomobillerde 6000 ve ticari model taşıtlarda 5000 liralık takas indirimi devam ediyor. Yakıt tasarrufu ve konfor seviyesi ile son yıllarda iyi çağrışımlar yapan marka şimdi de cazip indirim fiyatları ile dikkatleri üzerine çekiyor.



Segmentinin en beğenilen otomobillerinden biri olan C5; 1.6  dizel motorunun başarısını hem gücüne hem de yakıt tasarrufundaki beğenilerine borçlu. Bu tasarrufu da e HDi teknolojisi ile sağlıyor.

C5 şimdi de dizel motorlarında otomatik vites ve vergi avantajlı silindir hacmi ile 6000 liraya varn indirimlerle araba severlerin karşısında. Marka tutkunları için yıl bitmeden kampanyayı yaygınlaştırmayı amaçlıyor.


 Citroën C5 elegant tasarımı ve performansını takas avantajı ile birlikte daha önce tahmin bile edilemeyecek fiyatlarla tüketicilerin huzuruna çıkmış oluyor. Micro-Hybride teknolojili “e-HDi” motorunun düşük enerji harcaması, “Stop &  start özelliği ve geniş iç hacmi ile de rakiplerinden ayrılan C5, yapmış olduğu kampanyalar ile rakiplerini geride bırakıyor.

Citroenin gerçekleştirdiği bu kampanya ile yılsonu takas fırsatı Citroën binek modellerinin yeni lokomotifi C- Elysée için de sunuluyor. Citroën mühendisleri tarafından Dünya’nın dört bir tarafında, çok değişik hava ve  yol şartlarında dört milyon kilometreden fazla test edilen ve sedan pazarına yeni bir soluk getiren Citroën C- Elysée modeli  33.500 TL’lik kampanyalı başlama fiyatı ile tüketiciler ile buluşuyor.





 Oldukça tüketicinin cebine uygun ve yüksek performans gösteren benzinli ve dizel motorları ile cazip şartlardaki fiyatlarının üstüne etkileyici dış ve iç tasarımının sayesinde öne çıkmayı başaran C elisee  sahip olduğu bir çok özelliği ile ekonomik, ferah aynı zamanda kaliteli bir otomobil arayışında olan müşterilerin tüm ihtiyaçlarına karşılık vermekten geri durmuyor.  Kendi alanında oldukça geniş aks aralığı bulunan C-Elysée tüm yolcularına konforlu bir seyahat olanağı tanıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri