En İyi Dizel Arabalar

En iyi dizel

Günümüzde insanlar farklı nedenlerden dolayı dizel araç sahibi olmak isteyebiliyorlar. Örneğin daha verimli ya da sağlam olması yada tasarruflu olması bunların arasında yer alıyor.Audi, Volkswagen, Mercedes ve BMW gibi otomobil firmaları bugün dizel endüstrisini oldukça geliştirmiş durumda.

Şimdi bazı dizel araçlara yakından bakalım:



2013 Porsche Cayenne Dizel
2013 yılı Nisan Ayında New York Otomobil Fuarında muhteşem bir şekilde gövde gösterisi yapan araç firmanın aynı zamanda dizel güç gösterisi haline geldi.




240 beygir gücü 
3.0-litre V6 turbo dizel motor özelliklerine sahip
Cayenne Dizel 7.2 saniyede 135 km bir hıza ulaşabilmekte.



2011 Volkswagen Jetta TDI


VW tarafından üretilen araç bazı güvenlik sıkıntılarına rağmen turbo dizel araçlarda iyi bir çizgi yakalamış görünüyor. TDI sedan şehir içinde ve şehirler arası yolculuklarda etkileyici bir performans sağlar. Emisyon değerleri de olumlu değerlerde seyrediyor.



BMW X5 xDrive35d

Mini bir SUV sayılabilecek bu araç ile sanatı ve eğlenceyi, lüks ve kaliteyi bir araya getirmeniz için BMW tarafından özel olarak tasarlanmış. Markanın şöhretini tam anlamı ile karşılıyor diyebiliriz.



2012 Audi Q7 TDI

Bu otomobil de yukarıda bahsettiğim BMW ile çok güzel bir rekabetin içinde yer alıyor. Gerek performans sistemindeki kalitesi ve gerekse iç döşeme ve dizaynı ve teknolojik alt yapısı ve geliştirmeleri ile dizel motorlu araçların yıldızları arasında yerini buluyor.



Volkswagen Golf TDI

Dizel motorlu araçlarda kalite arayanlar için ikinci olarak aynı firmanın aracını görüyoruz. Performans özellikleri açısından jetta ile benzer özellikler taşıyor. Ama görünüm ve tasarım olarak farklı tarz sevenler için güzel bir alternatif.



2011 Mercedes E350 Blue TEC





2011 BMW 335d



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri