Oto Koltuk Isıtıcıları

Otomobillerde koltuk ısıtma özelliği genellikle kışın sert ve soğuk geçen iklime sahip bölgelerimizde çok rağbet görüyor. Çünkü aracınızda klima ve kalorifer sistemleri hemen sizi ve araç içindekileri ısıtmıyor. Özellikle çocuklu aileler için bu durum içinden çıkılması gereken bir durum.



ısıtıcı tavsiye
oto koltuk ısıtıcısı

Ancak aracınızın orijinalinde bu parça yoksa endişe etmenize gerek yok. Bu parça koltuğun dış kısmına sizi rahatsız etmeyecek şekilde yerleştirilebileceği gibi koltuk ısıtıcısı sistemi otomobilinizin koltuk içine de aracınıza monte edilebilir. Ancak bu çok tavsiye edilmiyor. Zira koltuk kılıfı ısıtıcıyı koyduktan sonra yerine oturmayabilir veya aracın koltuk yapısına zamanla zarar verebilir.





Örneğin, internetten en çok tercih edilen markalardan bazılarını araştırıp bulabilir ve koltuk ısıtıcısı sisteminin nasıl çalıştığı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Şu anda piyasada koltuk ısıtıcısı fiyatları ortalama 50 ila 100 lira arasında değişebilmekte. Parama kıyarım iyisini alırım diyorsanız 250 civarında olanları da var.

Koltuk ısıtıcılarını sadece ilk ısınma için kullanmanızı ve uzun süre kullanmamanızı tavsiye ederim. Arabanın içi ısındıktan sonra özelliği sonlandırmak en iyisi. Ayrıca otomobilinizi çalıştırmadan koltuk ısıtıcıyı çalıştırmak marş sistemine yada aküye zarar verebileceği için aracı çalıştırdıktan sonra bu işlemleri yapmak uygun olur.



 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri