2014 Hyundai Elantra



2014 Hyundai Elantra Önümüzdeki ay satışa çıkarılacak ve kendisini bekleyen müşterileri ile buluşacak.


Hyundai, G. Korede yeni aracının tanıtımı Show yaparak başlattı. Araç için yapılan yorumların genelde olumlu olduğu ve beklentilerin üstünde olduğu ifadeleri görüldü.




Yeni araçta ön tampon eskisine göre 5 mm daha uzun yapılırken arka kısım ise  15 mm uzatılmış. Hyundai, tazelenen aracın toplam uzunluğunu 4550mm’ye sabitlemiş. Yapılan bu değişiklikler ile  ön tampon, radyatör mazgalı, sis lambaları ve arka tampon farklı bir görünüm kazanmış ayrıca çift renkli 17 inçlik alaşım jantlar da bu değişimi desteklemiş görünüyor.

 2014 Elantra aynı zamanda projeksiyon ön farlar, LED destekli gündüz farlarına ve arka kombinason lambalarına sahip olarak rakiplerine avantaj sağlama yoluna gitmiş.

Aracın kabin kısmının içini gösteren resimler henüz elimizde mevcut değil ancak yetkililere göre orta hava deliği konsol üzerinde yukarıya alınmış ve ön orta kolluk daha yüksek yapılmış. Yeni görünümlü Elantra arka koltuk hava delikleri, havalandırmalı koltuklar, 3.5 inçlik OLED ekranı, esnek direksiyon ve Akıllı Park Asistanı (SPAS) özellikleri ile yakında yollarda boy gösterecek.


2014 model Hyundai Elantra bu yeni modeli ile birlikte  1.6 litrelik dizel motorunun yanında ek olarak durdur/başlat sistemi alabilmekte.

Beygir Gücü: 126
Nm Tork:    270
Yakıt Tüketimi: 5.4 lt /100 km (otomatik aktarım sistemi ile 6.2/100 km)






 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri