SUV Alacaklar Icin Tavsiyeler


Öncelikle SUV (açılımı: Sport utility vehicle) almayı düşünüyorsanız kendinize bir fiyat aralığı belirtmelisiniz.

Suv yorum
SUV tavsiyeleri


1. SUV araçlarda da normal araçlarda olduğu gibi ilk dikkat edilmesi gereken konu donanımının yeterli olup olmadığıdır.
Dizel almayı düşünüyorsanız Ötv ve Mtv vergisi açısından sizin için 3 ayrı seçenek var.3008 , Yeti, Qasqai.

Biraz daha derinlemesine inceleyecek olursak:
Örneğin VW Tiguan benzinli Suvlar: 1.4 genelde. Motorları turbo olması sebebiyle hem şehir içinde hem de dışında tasarruflu olmadığı söyleniyor. Eğer kullanan biri varsa altta yorumda belirtebilir. Araç iç hacmi Hyundaiye göre daha ufak.

Bunun yanında Chevroler Captiva'ya bakacak olursak motor hacmi ve araç büyüklüğü değerlendirme konusu olduğunda benzerlerine göre daha avantajlı ve Dizel Motor yakma durumu oldukça tasarruflu.  Bunun da olumsuz yönü Servis ve Yedek parça. Bu konuda sıkıntı yaşayan insanlar var.





Bir diğer seçenek olan Ford Kuga'yı değerlendirelim. Tasarım olarak oldukça şık ve yeni kasa olduğu için bir müddet böyle kalacağı düşünülebilir. Bu araçlardaki problem ise hem alımda hem satımda ikinci el için çok parlak değil. Fiyatlar yüksek seyrediyor.

2. Bakmanız gereken ikinci nokta aracınızın güvenliğidir. Eğer şehir dışı ve kırsal alanda yolculuk yapacaksanız bu özelliği ilk sıraya da alabilirsiniz. Bu araçlarda ağırlık merkezleri daha yüksek olacağı için aracın devrilme ihtimali de diğer binek otomobillere göre fazla olabiliyor. O yüzden Suv alırken ağırlık merkezinin yüksekliğini araştırmakta fayda görüyorum. ayrıca doğru lastik kullanımı da güvenlik için çok önemli.


3. Dikkat edilmesi gereken bir diğer konu aracınızın fiyatı. Uygulanması düşünülen MTV sistemi bir sonraki yıl karşımıza çıktığında ödeyeceğimiz vergi yüzünden dikkatsizce aldığımız SUV'ların CO2 emisyon değerlerinin çok yüksek olduğu ortaya çıkacak ve bu arabalar bundan sonra şu andaki ilgiyi kaybedebilecek. Ayrıca SUV araçlar da yakıt miktarı eğer ilk defa kullanacaksanız size biraz fazla gelebilir. Bunu dikkate almalısınız.


3 Yorumlar

  1. ssangyong pick-up
    2.000 cc
    dizel
    otomatik
    155 beygir
    360 tork

    başka araç tanımam
    50.000 den az
    alayına fark atar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı isimle aynı araç Avrupa da kanserojen madde kullanımı nedeniyle yasaklandı. Tabi bizde böyle kontroller olmadığından satış serbest.

      Sil
Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri