BMW Edition Modelleri ve Özellikleri


BMW  yeni serisindeki bazı özellikleri ile hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Habere göre 1 serisi Special Edition modelleri, diğer modellerinde bulunmayan pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor.
116i
BMW 116i Black Edition
Bunlardan biri BMW 116i Black Edition, koyu renk otomobil hayranları ile ve ciddiyet ve kararlı görünümü tercih edenleri cezbediyor. Bu özelliklerden bazıları 17 inç alüminyum alaşımlı koyu renk jantlar, metalik siyah gövde rengi, yine tasarım olarak koyu renk arka camlar ve  ile hem hem rahat ve spor giydirilmiş bir yakışıklı hem de bir beyefendi gibi kibar ve şık bir görünüm kazanmış.

Bu yeni modelin iç tasarımı da daha çok koyu renklerin baskın olmasıyla ön konsoldaki ışık saçan siyah kaplamalarla karizma sağlarken kırmızı renkler de ilgi çeken unsurlardan olmuş. Kırmızı dikişli yan destekli spor koltuklar ve kırmızı dikişli çok fonksiyonlu spor deri direksiyon görenlerin iştahını kabartıyor.





Bunların yanında  park kamerasından elde edilen görüntü orta konsoldaki 6,5 inç genişliğinde olan ekrana yansıtılıyor. Açılabilir  cam tavan, bluetooth, bi-xenon farlar, usb girişi, iki bölgeli otomatik klima, ve gelişmiş gösterge paneli vb donanımlarından da hiç bir şey kaybetmemiş.


connected edition
BMW 116i Connected Edition


Serinin bir diğer ürünü olan BMW 116i Connected Edition da aynet şıklığı ve teknolojiyi birleştiren aynı anda isteyen müşteriler için özenle hazırlandı.  Orta konsola yerleştirilmiş kolaylıkla izlenmesi mümkün olan 8.8 inç genişliğinde olan bilgi ekranı sayesinde navigasyon işlemleri gerçekleştirilebildiği gibi internete girilebilir ve istediğiniz sitelerde sörf yapabilirsiniz.

BMW Apps ve akıllı telefonlar için geliştirilen sistemden faydalanarak bir çok farklı müziğe sahip olabilir istediğinizi istediğiniz an dinleyebilirsiniz. Geri vitesde hareket halinde iken veya park yaparken aynı panel üzerinden geri görüş kamerasını da yönetebilirsiniz.

BMW tarafından üretimi  yapılan bütün 116i modelleri 136 bg'deki TwinPower Turbo motor sayesinde yaklaşık olarak  5,6 litre tüketim gerçekleştirirken  farklı sürüş modları ve hissedilemez derecede yumuşak geçişleri olan 8 ileri alınabilen otomatik şanzımanı da müşterilerinin kullanımına bırakıyor.

Keyifli Ve Güvenli Sürüşler

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri