Ford Bekleneni Yaptı: Yeni SUV

Dünyaca ünlü markalardan bir olan Ford, B-segment temelli olan EcoSport SUV Avrupa versiyonunu gün yüzüne çıkardı.



Marka yetkilileri  bu modelin bölgede düşen satışları yeniden toparlayabileceğine inanıyor.
Ford'un yeni kompakt modeli acil durum iletişim sistemleri gibi çeşitli gelişmiş özellikler bulunacak.
Son zamanlarda müşterilen daha çok yüksek araçları tercih etmesi sonu, EcoSport da yabancı kalmıyor ve büyüyen bu sektöre ilk adımını artık atıyor.

Ford EcoSport, Peugeot 2008, Renault Captur ve Opelin yeni piyasaya sürdüğü Mokka gibi segmentin yeni üyeleriyle mücadele etmeye çalışacak.

Ford EcoSport gibi Peugeot 2008 ve Renault Captur  Martın 4'ünde Cenevre Otomobil Fuarı'nda meraklılarıyla buluşacak.

Buna rağmen Ford EcoSport'un Avrupa'da yıl sonunda ilk olark müşterileri ile buluşacağı ve kısa süre önce piyasaya sürülmüş yeni Kuga kompakt SUV'a katılacağı belirtildi.

Otomobil üreticisi bu modelden sonra bir de ABD'de satılan Ford EcoSportdan daha büyük ve daha üst seviye bir SUV olan yeni nesil Ford Edge'i de Avrupa'ya getirip satışını yapmak istiyor.






Ford Avrupa EcoSport'unu İspanya'da Mobil Dünya Kongresi'nde gösterimini yaptı.

Avrupa EcoSport, geliştirildiği Brezilya'da satışta olan versiyonu ile görsel olarak aynı. Ford'un EcoSport ile ilgili Avrupa üretimi için planlarını Cenevre Otomobil Fuarı'nda duyurması bekleniyor.

Otomobilin belirtilen ve öne çıkan özellikleri arasında Ford'un  ses aktivasyonlu   tele bağlantı sistemine sahip. Bu  özellik aynı zamanda sürücülerin seslerini kullanarak cep telefonu uygulamalarını kontrol etmelerine imkan tanıyacak.

EcoSport Avrupa pazarında  üç farklı motor seçeneğiyle satışa çıkacak: 125 bg'lik, 1,0 litrelik, üç silindirli bir beninle çalışan motor, 110 bg'lik, 1,5 litrelik bir benzinli motor ve 90 bg'lik, 1,5 litrelik bir dizelli motoru.

Keyifli ve Güvenli Sürüşler...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri