Burcunuzun Otomobili Hangisi?


Burcunuz hangi otomobile meyilli?

kova burcu araba
Burçlar ve Otomobiller
KOC BURCU (22 mart 21nisan)
Trafikte oldukça hırslıdır. Kendisi arabasını sürerken başkası tarafından geçilmekten hiç hoşlanmaz. Otomobili ile hız yapmaktan hoşlanır. Ayrıca refleksleri oldukça gelişmiştir. Tehlikeleri zamanında fark eder. Eğer direksiyondaki kişinin koç burcundan olduğunu biliyorsanız kendinizi ve onu riske atmamak için sakın onu kızdıracak hareketler yapmayın.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL;Bu burcun hayalini süsleyen araba kirmizi bir spor otomobil olabilir. Otomobilin de müzik sisteminin gelişmiş olanını tercih ederler.

BOGA BURCU ( 22 nisan 21mayis)
Doğayı ve yaşamayı seven ondan zevk alan bu burç sakin olma özellikleri ile öne çıkar. Ancak zaman zaman trafikte size zor anlar yaşatabilirler. Bazen kinci ve maceraperest tarafları trafikte kendisini gösterebilir. Bu sürücüye karşı da dikkat etmek gerekir.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL;Daha çok doğal renklerle uyumlu komforlu içinde rahatça sürüş keyfini çıkarabileceği otomobilleri tercih ederler.. En çok kırmızı ve gri renkli otomobiller tercih edilir.

IKIZLER BURCU  (22mayis 21 haziran)
Bu burç enerji fışkırması ile kendini gösterir. her yaşta genç olur her yaşta çocuksu davranışlarla insanların dikkatini çekerler. Meraklıdırlar ve bu merakları nedeniyle de maceraya heves ederler. Bu burçtan olanlar genelde sinirli, sabırsız ve aşırı hızlı olabilirler.





İSTEDİĞİ OTOMOBIL;Değişken karakteri nedeniyle farklı modelleri denemek isterler. bu konuda biraz da maymun iştahlıdırlar. Yeni ve modern olmanın yanında otomobil modasını çok iyi takip ederler.

YENGEC BURCU  (22haziran 21temmuz)
Aşırı duygusal ve hayalci bir burç olarak tanımlanırlar. Çocuksu hareketler gözlemlenebilir. Trafikte seyrederken oldukça dikkatli ve ölçülü olur kuralları asla çiğnemezler. Örneğin Emniyet kemerini mutlaka takar, kurallara uymayan sürücülere karşı da tepkilidirler.
.
İSTEDİĞİ OTOMOBIL ; Dış Tasarımdan ziyade otomobilin yol güvenliği ve yeterliliği üzerinde dururlar. Geniş olmaları arabalar için avantajdır. Aynı zamanda motorunda da güç ararlar ama hız yapmak için değil daha çok yolda kalmamak için bunu yaparlar. Eğer bir markaya veya arabaya güven sağlamışlarsa otomobilini değiştirmek için hiç de istekli olmazlar.

ASLAN BURCU  (22temmuz 21agustos)
Bu burç Otomobil kullanirken kendine çok güvenir. Çok soğukkanlı insanlar oldukları için trafikte hata yaptıkları pek görülmez.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; genellikle ağır ve güçlü otomobilleri tercih ederler. Siyah renk arabalarda kendilerini daha mutlu hissederler. Ayrıca araçta lüks ve konfor da ararlar. Makam arabaları tam onlara göredir.

BASAK BURCU  (22 agustos 21 eylül)
her zaman olduğu gibi otomobil kullanırken de titiz olurlar. Hiç bir trafik kuralını çiğnemezler. Sabahları sinirli oldukları için bazen dikkat eksikliği yaşayabiliriler.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; Her türlü detaya önem verir,otomobilinde de konfor arar. Saglam genis aynı zamanda ekonomik olan arabaları tercih ederler.

TERAZI  BURCU (22 eylül 21 ekim)
Hayatlarında oldukça kibar olmalarina rağmen trafikte seyr halinde iken bazen çelişkili davranışlar gösterebilirler. Sürekli diger arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak sadece bir iştir Bundan zevk aldıkları söylenemez.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; Iç ve dis dizayni önem tasir. Teknik ayrintilar genellikle fazla önem tasimaz. Arabalarının iç ve dış aksamında en ufak bir aksaklığa tahammül edemezler.

AKREP BURCU  (22 ekim 21 kasim)
Cok kiskanç olmasiyla taninan akrep burcu,hatalari affetmeyen ve saldirmak için
Firsat kollayan bir karakter barindirirlar. Sakin görünseler de bir hata ile karsilastiklarinda bagirip çağırırlar.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; En hızlı ve en güçlü arabaları ararlar. Motor sir dolu bir kutu degil,yakindan ilgilendikleri bilgi sahibi olduklari bir seydir. Otomobilleriyle güç gösterisi yapmyaya bayılırlar.
eleştirilmekten ise asla hoşlanmazlar.

YAY BURCU  ( 22kasim 21aralik)
bireysel takılmaktan hoşlanır. Özgürlük meraklısıdır. Kendisini çok iyi tançr ve özelliklerinin farkindadir. Trafikten korkmaz. Aynı zamanda bütün trafik kurallarına uyar. Trafikte seyreden herkese karşı en saygılı burçtur.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; Spor ve komforlu otomobillerden hoslanir. Arabalarının kendilerine has olmalarını arzu ederler. üstü açik ya da en azindan sunrooflu bir otomobil tercih ederler. Cipleri de tercih ederler ve onlarla doğayı keşfe çıkarlar.

OGLAK BURCU  ( 22 aralik 21Ocak)
Bu burç yönetmek için yaratilmistir. Organizasyon yetenegi güçlüdür.
Otomıbilini de yönetmekten hoşlanırlar. Genelde arabalarla show yapmayı severler.

İSTEDİĞİ OTOMOBiL; güçlü, gösterişli ve son model otomobillerden hoşlanırlar.

KOVA BURCU  (22ocak – 21Subat)
Trafikte kibirlidir. OLdukça fazla risk alır. Diger sürücüleri küçümseyen bir tavri vardir. Trafik de kendine daha fazla dikkat etmeli.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; Bu burç otomobilinin dikkat çekici ve son model olmasini hayal eder. Uyumlu bir tasarım, eksantrik bir iç donanim, büyük boyutlu genis bir panel ve güçlü motor en çok tercih ettiği arabalarda bulunmalıdır.

BALIK BURCU  (22Subat 21mart)
Genellikle yapısı hayalci ve romantik olan balik burcu insani trafikte kurallara uyması ile bilinir. Hiçbir tehlikeli hareket yapmazlar. Bazen dalgın olabilirler o zaman istem dışı tehlikeli olabilmektedirler.

İSTEDİĞİ OTOMOBIL; Arabanın hayat dolu olmasını isterler. Kullanilmis otomobil almaktan hiç çekinmezler. Sık sık otomobil değiştirmeyi severler. Gezmeye merakli olduklari için otomobilin rahatligi onların aradığı en önemli özelliktir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri