Yeni Skoda SUV Yolda

Skoda SUV

Skoda markası SUV tipi araç üretimi konusunda yeni olsada daha önce çıkarmış olduğu Yeti modeli ile bu alanda başarılı olacağını göstermiş oldu. Şimdi yeni bir SUV modeli üzerinde çalışan marka mühendisleri 2 yıl içinde çalışmalarını tamamlamayı planlıyor. Yetkililerden alınan bilgilere göre CrossBlue konsepti doğrultusunda imal edilip piyasaya çıkarılacak olan yeni SUV bir çok gelişmiş sürüş ve güvenlik özelliğini barındıracak ve SUV piyasasında önemli bir  yer alacağı konusunda iddialı.


Skoda SUV


Yeni tasarlanan araç VW firmasının MQB platformundan faydalanacak ve daha eski üretimi olan Yeti'ye göre boyutları daha iri olacak. Üretilecek markanın muhtemel rakiplerinin Kia Sorento ve Honca CR-V ile Hyundai Santa-Fe gibi araçların olması bekleniyor.





Skoda Suv'un en zayıf noktasının ise motor kısmı olduğunu söyleyebiliriz. Burada yeni motor değil eskiden kullanılan motorun kullanılmaya devam edileceği bildiriliyor. Firmanın yeni SUV modelinde halen kullanmış olduğu 1.6 lt TDI ve 2.0 TDI motorları kullanacağı belirtiliyor. Şimdiki beklenti bu kullanılacak motorlarda iyileştirme yapılması yönünde.



yeti
Skoda Yeti

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri