AUTOSHOW 2014 TUYAP'TA GERCEKLESECEK

Autoshow 2014 TÃœYAP’ta
29 Mart 2013 tarihinde Otomotiv Distribütörleri DerneÄŸi tarafından gerçekleÅŸtirilen toplantısında, bu yıl 15. si yapılacak olan Autoshow Fuarı’nın 30 Ekim - 9 Kasım 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleÅŸtirilmesi kararı alındı.

Autoshow 2014

    Otomotiv Distribütörleri DerneÄŸi (ODD), Yaklaşık 20 senedir  otomotiv sektörünün ülkemiz için ortaya konan olumlu geliÅŸmeleri ve çalışmaları destekleyerek, oldukça önemli bir görevi gerçekleÅŸtiriyor. Bu görevi almasından bugüne dek 1 milyon 600 bin metrekare alanda, yedi buçuk milyon civarında ziyaretçi sektörün markalarını tanımak amacıyla bir araya getirildi.

    ODD’nin 29 Mart 2013 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında alınmış olan kararla, otomotiv sektörünün Ãœlkemizde gerçekleÅŸen en önemli buluÅŸması olan ve 2 yılda bir Ä°stanbul’da gerçekleÅŸtirilen Uluslararası Otomobil Fuarı, Autoshow 2014’ün 30 Ekim - 9 Kasım 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenmesine karar verildi.





    Daha önce 2012 yılında  da yine Tüyap’ta düzenlenmiÅŸ olan fuar, “Sektörün Güç Gösterisi” sloganıyla tüm dünyada ve ülkemizde tanıtılmıştı. Bu sloganın içeriÄŸine münasip olacak ÅŸekilde de 42 markanın 500’e yakın modeli ilk kez bir arada sergilenmiÅŸ, toplam 4 markanın dünya, 1 markanın Avrupa ve 31 markanın Türkiye lansmanı gerçekleÅŸtirilmiÅŸti.

    Autoshow 2014
    Autoshow 2014

    Toplam 12 salonda 50 bin metrekare alanda düzenlenen böylesine önemli bir güç gösterisine de otomobilseverler yoğun bir ilgi göstermişler ve toplam 576 bin 304 kişi fuar alanını ziyaret etmişti.

    İstanbul Autoshow her 2 yılda bir otomobil severlerin merak ettikleri, tüm otomobil markalarını aynı anda yakından inceleyebildikleri, dokunabildikleri; tutkunu oldukları markalarla yakın ilişki kurabildikleri çok önemli bir buluşma noktası. Fuar aynı zamanda sektör mensuplarının aynı çatı altında bir araya geldikleri ve müşterilerini ağırlayabildikleri, onlarla birebir iletişim kurabildikleri eşsiz bir ortam yaratıyor.

    Yorum Gönder

    Daha yeni Daha eski

    Site Ä°statistikleri