Hyundai i10 ve Basarilari

Hyundai i10

Son aylarda aldığı ödüller ile dünya pazarındaki dengeleri alt üst eden Hyundai i10'un üretimi Türkiye'de gerçekleştiriyor. Verilen bilgilere göre son dört ay içerisinde modelin aldığı ödül sayısı 10 u geçiyor. 

Dünya'nın en yaygın ve oldukça saygın otomobil haberleri dergisi "Tpgear" ve yine çok bilinen bir gazetesi olan The Sun gazetesi Hyundai i10 u hem " Yılın En Ekonomik Otomobili" Hem de " Yılın En İyi Şehir Otomobili" olarak tanıttılar.

Üretimi ülkemizde gerçekleştirilmek suretiyle çok sayıda ülkeye ihracı gerçekleştirilen modelimiz son dört ay içinde ödül sayısını 10 un üzerine çıkardı.

Daha sonraki aldığı ödüllere bakacak olursak Avrupa’nın en iyi otomobil gazetecilerinden oluşan AUTOBEST isimli platformda “2014 Yılının Otomobili” olarak belirlenen otomobil, Hindistan’da da yılın otomobili ismini elde ederek son derece mühim bir derece elde ederek rakiplerini korkuttu.





Türkiye de bir takım ödüller alan modelin aldığı bu ödüllere örnek verecek olursak Otohaber ve TopGear Türkiye dergileri aracılığıyla yapılan duyurulara göre“Yılın En İyi Tasarımı” ve “Yılın En İyi Şehir Otomobili” seçilen Yeni i10, son olarak İngiltere’nin en prestijli ve saygın yayınlarından biri olan ve araba sahibi olmak isteyenler için belirleyici bir rehber konumunda olan What Car? dergisi tarafından da “Yılın En İyi Şehir Otomobili” unvanını kazandı.

hyundai i 10 bakım fiyat arıza
 

What Car? dergisi Genel Yayın Yönetmeni Chas Hallett, söz konusu ödül hakkında “Yeni i10, fiyat/kalite değerlendirmesi açısından hem bizim, hem de okuyucularımızın favorilerinden birisiydi. Hyundai, Yeni i10’la birlikte küçük şehir otomobillerindeki tabuyu yıkarak segmentine canlılık getirdi. Dört kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği bu otomobili kullanmak hem pratik hem de park sorunu açısından mükemmel bir çözüm” ifadelerini kullandı.

Benzer otomobil modellerinde göre daha ferah bir yaşam alanı sunan Hyundai i10, yüksek donanım ve güvenlik seviyesiyle kendinden daha büyük otomobillerin de ilgisini çekmeyi başarmış durumda. 1.0 ve 1.2 litre hacimli iki farklı motor seçeneğine ve hem manuel hem de otomatik şanzımanlara sahip olan Hyundai i10, Türkiye’de 32 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla ilgilileriyle buluşuyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri