Ford Temmuz Ayı Kampanyası

Ford, müşterileri için çok ilgi çekici fiyatlarını ve kampanyalarını Temmuz ayında sunuyor. Sadece ayda 414 tl ye ford teknolojisi ile tanışmak mümkün.

Türkiye’nin önde gelen otomotiv kuruluşlarından biri olan Ford, Bu yaza en yeni teknolojilerle donatılmış otomobillerini ayda sadece 414 TL’den başlayan taksitlerle, daha çok iş dünyasının kullandığı Transit Custom ve Tourneo Custom araçlarını ise 2 yıl 0 faizle 30 bin TL kredi ile halkımızın istifadesine sunuyor
Uygun krediler, düşük taksitler
Ford; Yeni Fiesta, Focus ve B-MAX sahibi olmak isteyenlere iki ayrı fırsat sunuyor. Hayatı kolaylaştıran ve yolları keyifli hale getiren Ford modellerine; 60 ay yüzde 0,62 faizle 20 bin TL kredi kullanarak ve ayda 414 TL’den başlayan taksitlerle veya 24 ay yüzde 0,49 faizle 30 bin TL kredi kullanarak ve ayda 1.344 TL taksit ödeyerek sahip olmak mümkün.





Ford'da Ramazan Bereketi:

Ford, ticari araç müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya ramazan ayında da devam ediyor. Sınıfının en düşük yakıt tüketim değerine sahip Yeni Transit Custom ve Yeni Tourneo Custom, 2 yıl 0 faizle 30 bin TL’lik krediler ile herkesin artık bir forda, hayalindeki forda sahip olması mümkün.

Keyifli ve güvenli sürüşler dileriz.

1 Yorumlar

  1. Peugeot Türkiye ve Yöneticisi Jean Pierre Vieux'ye İhtar: http://donottrustpeugeot.blogspot.com/

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri