Hyundai Accent Blue - Özellikler ve Degerlendirme


Hyundai Accent Blue Otomobiline Genel Bir Bakış:
 
özellikler
2014 Accent Blue

 
 
 
Artı yönleri: Hem iç hem de dış tasarım açısından oldukça dikkat çekici olduğunu, en azından bu markanın diğer modellerine göre gayet mükemmel olduğunu söyleyebiliriz. İç mekanı oldukça geniş bir otomobil. Fazla göz yormuyor ve araç içinde sıkışıp kalmıyorsunuz.
 
Yakıtı: Tüketim miktarının ne çok az ne de çok fazla olduğunu görüyoruz. 100 km de ortalama 5.9 litre benzin harcıyor. Tabi bu bilgi 1.4 olan modeller için. Diğerleri hakkında bir bilgim yok.
 
Diğer bir artısı beygir gücü ve torkunun yüksek olması.




Çevreye duyarlı bir otomobil. Emisyon ölçümü 137 - 145 seviyelerinde.
 
Accent blue
 
Accent Blue nun en parlak yönlerinden biri de teknoloji. Geliştirmiş olduğu bu teknoloji ile Avrupa otomobilleri ile de yarışmayı amaçlıyor. Herhalde Fiyatının beklentileri aşmış olmasındaki en büyük etken de bu ileri teknoloji kullanımı olsa gerek.
 
Eksi yönleri: Doğrusu orta sınıf bir otomobil olduğunu söylemekte yarar var. Uzun yolda sürücülerin çok rahat edebileceği bir araç değil. F/p oranı çok aşağılarda. Sıfır modelinin çeşitlerinin 40 ila 55 bin arasında değişen fiyatlarda olduğunu varsayarsak ve otomobilin özelliklerinin fiyat için biraz düşük kaldığını görebiliriz. Kaldı ki otomobilin düz vites olduğunu da hesaba katarsak iş iyice rayından çıkar.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri