Honda Civic - 2014 ve Özellikleri

Honca Civic 2012 yılında hayranlarını yanıltmayıp kullanıcılarından tam not almayı başarmıştı. Sade ve dikkat çeken tarzda iç yapısı, dikkat çekici dış tasarımı, güç aktarım sistemlerindeki dinamizm ve yeniden dizayn edilmiş süspansiyon sistemi ile her zaman rekabet yaratan bir otomobil olmayı sürdürdü.

2014 yılında da geçen senelerde olduğu gibi kendini yenilemeye devam etmiş. Bu yeniliklerle önemli kazanımlar elde etmiş görünüyor.


2014
Honda Civic 2014



Dış tasarım açısından sağlamlaştırılan otomobilimiz kazalara karşı daha fazla karşı koruyuculuk kazanmış. Ön ve ön kapı camları daha kalınlaştırılarak sağlamlaştırılmış ve görünüm açısından otomobile bir kimlik kazandırmış. Dışardan gelebilecek sesler ile motor ve tekerlek seslerine karşı yalıtım sisteminde iyileştirmeler yapılmış.





İç tasarıma göz gezdirecek olursak; Özellikle koltuklarda baş ve omuz bölgesine gelen yerlerde konfor artırıcı tedbirler alındığı belirtilmiş. Eskisinde olduğu gibi yine sade fakat etkileyici, yumuşak çizgilerle belirlenmiş hatlar ve geniş iç yapısı ile rahatlık sağlıyor.


2014
2014 Honda Civic

Performans da ise süspansiyon sisteminde yine değişikliğe gidilmiş, aracın sert virajları alabilmesi, direksiyon hakimiyetinin kolaylaşması ve yayların sıkılaştırılması gibi bir takım olumlu yönde değişiklikler var. Yolun eğimine göre aracın uygun viteste ilerlemesini sağlayan Akıllı Eğim Sistemi (Grade Logic System) ile sürücüsüne her koşulda konfor sunarken istenildiğinde düz vites keyfini yaşamanıza olanak sağlar.


Otomobilin Teknik Özellikleri:

Motor: 4 silindirli
Hacim: 1598
Yakıt Tipi: Benzinli
Maksimum Tork: 152 Nm / 4300 rpm
Vites: Düz vites - 5 ileri
Yakıt Depo hacimi: 50 litre

Yakıt  tüketimi şehir içi: 8,9 lt
Yakıt  tüketimi şehir dışı: 5,3 lt.

Maksimum hız: 200 km/s
Bagaj Hacmi: 440 LT

Güvenlik özelliklerine bakacak olursak;

Biz her Honda Civic sedan kullandığınızda daha güvenli sürüş deneyimi yaşatmak için çalışıyoruz. Virajlı yollarda, dönüşlerde, hızlanmalarda ve ani manevralarda sürücünün aracı daha iyi kontrol etmesini sağlayan VSA ( Araç Denge Konrol Sistemi), özellikle dönüşlerde, frenleme esnasında ve kaygan yol koşullarında dengesizlikleri tespit ederek, sürücünün direksiyonu doğru yöne çevirmesi için uyarıda bulunan ve ilk direksiyon hareketini otomatik olarak başlatan sınıfında ilk ve tek Harekete duyarlı direksiyon sistemi (Motion Adaptive EPS) her zaman yanınızda.
Farklı boyutlardaki araçların çarpışması durumunda bile maksimum koruma sağlayan ACE (Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi) gövde yapısı, 6 havayastığı, ABS ve EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) ile güvenli sürüş keyfini yaşatıyor.
Biliyoruz çok komplike hesaplama ve mühendislik gerektiriyor ancak amaç basit: siz ve sevdiklerinizin yolculuğunu daha güvenli kılacak teknolojiler yaratmak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri