The Beetle. Yeniden yepyeni.


O, yıllar boyunca yüzünden hiç eksik etmediği kocaman gülümsemesiyle kalpleri fethetti. Ama şimdi bize farklı bir yüzünü gösteriyor. Çekici hatları ve sportif duruşuyla herkesin aşık olabileceği, seksi, güçlü ve etkileyici bir yüz.

21.yüzyıla özel Beetle karşınızda.

Yıllar önce milyonların ayağını yerden kesti.
Åžimdi nefesleri kesiyor.

Beetle yollara ilk çıktığında yakıt tasarrufunda devrim yaratmış ve herkesin ulaşabileceği bir hareket özgürlüğü getirmişti. Sonra yakıt tasarrufuyla performansı bir arada sunan TSI ve TDI motorlar geldi ve bu, yakıt veriminde yeni bir dönüm noktası oldu.



Ä°ÅŸte bu motorlar sayesinde, günümüzde sürüş keyfinden ödün vermeden tasarruflu bir ÅŸekilde araç kullanmak mümkün. Tıpkı Beetle’da olduÄŸu gibi... Yeni Beetle’ın motorlarının gücüne ve DSG ÅŸanzımanın sunduÄŸu sürüş keyfine karşı koymak çok zor. Yolda ona yetiÅŸmek isteyenlerin iÅŸi, daha da zor.

The Beetle 1,2 lt TSI 105 PS, 1,4 lt TSI 160 PS benzinli ve 1,6 lt TDI 105 PS tiptronik DSG motor seçenekleriyle sürüş keyfini doruğa çıkarıyor.

Şimdi daha sert görünüyor.
Ama her zamankinden daha eÄŸlenceli.

21.yüzyılın Beetle’ı, navigasyon-radyo ve eÄŸlence sistemleriyle Beetle ruhundaki eÄŸlenceyi dışa vuruyor. Renkli dokunmatik ekranı, 30 GB dahili hafızası, harici ses giriÅŸi ve SD kart yuvasıyla eÄŸlencenizi her yere yanınızda taşımanıza olanak tanıyor. Ãœstelik mobil telefon hazırlığı, Türkçe dil seçenekli navigasyonu ve bluetooth gibi özellikleriyle yolculuklar hiç olmadığı kadar keyifli.
Yeni Beetle




Dışına yansıyan, içinin güzelliği.
Beetle’ın sıradışı tasarımı, yalnızca dış görünüşüyle sınırlı deÄŸil. Beetle ruhu, içeride de kendini hissettiriyor. Çift bölgeli tam otomatik klima sistemi klimatronik, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, şık bir krom çıtayla süslenmiÅŸ gösterge paneli ve alımlı deri döşemeleri, ambiyans aydınlatması ve daha pek çok ayrıntı, iç mekanın diÄŸer şık ve iÅŸlevsel ögeleri.

21.yüzyılın Beetle’ı ile tanışmak ve onu yakından görmek istiyorsanız sizi Volkswagen Yetkili Satıcılarına bekliyoruz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site Ä°statistikleri