Honda INVIDIA Sistemi

Oyun, TV ve tabletlerdeki uzun ve faydalı tecrübelerinin ardından Honda ile çalışmaya başlayan NVIDIA sistemi Android 4.0.4 ile birlikte kullanılan bir ekran sisteminin adıdır. Honda arabalarda fark yaratan NVIDIA sistemi araçların kullanımında fark yaratacak özellikler sunuyor.

INVIDIA sistemi gerek kullandığı enerjinin verimliliği ve gerekse kullanımının kolay ve eğlenceli olmasının yanında faydalılığı ile dikkat çekiyor. Bu sistemin ön plana çıkan diğer bir ilgi çeken özelliği ise dokunmatik ekran hareketlerine oldukça hızlı tepkiler vermesi ve donma, takılma gibi sorunlarla kullanıcılarını uğraştırmaması. 

Oldukça canlı ve içerik olarak zengin ekran görüntüleriyle birlikte sistemi kişiselleştirme imkanı veren Honda Connect, otomobili kullananlar için heyecan verici zamanlar yaşatmak için hemen hemen şeyi düşünmüş görünüyor. INVIDIA sistemi tegra ile güçlendirilerek uydu navigasyonu için 7 inç oldukça geniş bir dokunmatik ekran ile geri görüş kamerasını ve araç için gerekli diğer bilgileri görme ve yönetme imkanı sunmaktadır. Ayrıca Honda Uygulama Merkezine erişim ve radyo gibi dokunmatik ekranda kullanılması mümkün ve sisteme uyarlanmış olarak sunulması başka bir avantaj.

invidia
Honda Invidia




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri