Hyundai 2013 Kampanyası

Türkiye'de en yaygın otomobil markalarından biri olan Hyundai Kredi tarafından sunulan avantajlı fırsatlara göre, Aralık ayında yeni araç alacaklar öncelikli olarak birden fazla fırsatı bir arada yakalama fırsatını buluyorlar.

Hyundai'nin i20 modeli, marka kredisi ile birlikte yaklaşık 20.000 TL için 20 ay vadede yüzde 0 faizle kullanılabiliyor. Ayrıca diğer Hyundai modelleri için de yüzde 0.75 faiz oranından başlayan kredi seçenekleri bulunuyor. Bu da ayrı bir seçenek olarak düşünülebilir.

Hyundai Kredi, alıcıları için aynı anda“Şimdi Al, Haziran 2013’te Öde” avantajını da hizmete koyuyor. Dileyenler için ertelemeli olarak sunulan bu satış olanağında müşteriler hemen teslim aldıkları araçlarının kredilerini Haziran ayında ödemeye başlıyorlar. Ve ekonomik durumlarını ona göre ayarlıyorlar.

Tüm bunlara ek olarak, daha önce yüzde 37’den yüzde 40’a çıkarılan 1.6 litre ve altı araçlar için ÖTV zammı ise Hyundai tarafından Aralık ayında da karşılanmaya devam ediliyor.

Hyundai’nin Aralık ayı avantajları bunlarla sınırlı kalmayarak; Tıp Doktorları, Diş Hekimleri, Eczacılar ve Veterinerlere tüm modellerde geçerli olmak üzere özel satış avantajları da sunuyor.

2013 yılı için 31 Aralık tarihine kadar sürecek olan buçok özel fiyatlar sayesinde doktorlar, yepyeni bir Hyundai modeline ceplerine en uygun şekilde zorlanmadan sahip olabilecekler...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri