Opel Insignia - Özellikleri ve Degerlendirme

Hiç şüphesiz Insignia Opel grubunun içinde en iyi otomobillerden bir tanesi. Fiyatının yüksekliğini hak ettiğini söyleyebiliriz. Ancak iyi düşünün. Kısa süre sonra satmayı düşünüyorsanız ikinci elde satarken zarar edebilirsiniz. Nedense ülkemizde opel marka otomobiller ikinci elde çok düşüyorlar.

Otomatik viteslerinin çok pahalı olması diğer bir olumsuz bakış getiriyor fiyat konusunda. Yaklaşık 20 bin liralık fark oluşuyor düz vitesle ki bu da insanımızı düşündürüyor.


yorumlar
2014 Opel Insignia



Benzeri otomobillere göre yakıt tüketiminin biraz yüksek olduğunu da söyleyelim.





Opel yetkililerinin bu modeli Astra ve Vectra karışımı olmaktan çok daha orijinal bir şekilde gelecek senelerde piyasaya sürmesini bekliyoruz. Zira motor ve bazı parçalardaki özellikler daha önce bildiğimiz özellikler.

Forumlarda bazı otomobillerdeki kronik arızalar olabileceğinden bahsedilmiş ama bu her marka için ve her otomobil için az çok geçerli bir şey. Servis hizmetinin çok iyi olduğunu bildiğim için bunları fazla takmamanızı tavsiye ederim.

Konfor açısından elbette bir BMW, Volvo değil ancak sizi memnun edeceğinden hele ki uzun yolda gerekli konforu sağlayacağından şüpheniz olmasın derim.

Opel Insignia
 
Dış tasarım hiç şüphesi bir çok kişi için harika: İyi tasarlanmış kıvrımlar gayet ahenkle tasarım insanda heyecan uyandırıyor. Geniş ızgara görünümü ve kanat şekilli farlar ön plana çıkıyor. Çamurluklar ve ayna ve çevreleri ile sportif bir görünümü de beraberinde getiriyor.

Süspansiyon bileşenleri dahil tüm ayrıntılar, aerodinamik bir bütünsellikte dış görünüme bir canlılık kazandırıyor.

İç görünüme bakacak olursak:
Araç içindeki kıvrımların yumuşaklığı, özenin ve ustalığın eseri diyebiliriz.
Kaplamalarda yüksek kalite kumaş ve diğer malzemeler kullanılmış. Renkler çok dikkat çekici değil ama sıkmıyor. Soluk da değil.

Ön cam dikey eğimli olduğu için hem hava yastıkları hem de torpido gözü alanı için bir rahatlık ve genişlik sağlanmış.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri