En İyi Bayan Arabaları - Güncel


Erkeklerin yanı sıra bayanlarında tüm dünya da ve Türkiye'de otomobil kullanım oranları gün geçtikçe yükselmekte. Otomobil firmaları da bu durumdan istifade kadınları cezbedecek, ilgilerini çekecek araçlar üretiyorlar. Bu yazımızda bayan araba modellleri ile ilgili son on - beş yılı kapsayan bir çalışma yaptık. Ehliyet alan kişilerin erkek ve kız oranlarına baktıkça piyasada bayan arabası diye bilinen arabaların satış hacmi de iyi kötü tahmin edilebilir.  Bayan araba modelleri ve fiyatları eşlerini mutlu etmek isteyen ve onlara sürprizler hazırlayacak olan erkekler için de oldukça ilgi çekici. Listede gayet ucuz bayan arabaları bulunduğu gibi orta seviye ve pahalı bayan otomobilleri de geniş bir kitleyi ilgilendirecek çerçevede değerlendirilmiş. Adına ister bayan arabaları, ister kadın arabaları, isterse kız arabaları deyin. Sonuçta dişi taifesinin kendisine göre farklı zevkleri var.
İşte o otomobillerden bir kaçı (Not: Fiyatlar yazının yayınlandığı günün tarihine göre yazıldığı için güncelliğini muhtemelen kaybedecektir. Araçların sıfırlarının fiyatlarını markanın sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Kia Picanto: 2017 yılı için fiyatı 60 - 65 bin civarında seyrediyor. Küçük bayan arabaları sevenleri cezbeden çok sevimli renkleri ve ilgi çekici bir tasarımı var. Reddot tasarım ödülü almış bir otomobil.

Resim yazısı ekle

 Hyundai Getz: Şehir içinde oldukça pratik ve kullanımı rahat olan Getz'in 2017 için belirlenmiş fiyat aralığı 25 ile 35 bin arasındadır.





VW Polo: 2017 fiyatları aracın doluluk oranına göre 50000 - 85000 arasında. En gözde ve kadınların en çok sevdiği otomobiller arasında. Pratikliği ve kadınlar için park etme kolaylığı var.




2017 kız arabası



Renault Clio: Ekonomik geliri orta sınıf olan bayanların tercih ettiği arabalardan. Sıfır Clio 2017  Fiyatı 50000 ile 85 000 arasında özelliklerine göre değişmekte.


2017 bayan arabası

Ford Fiesta Titanium: Ford konforu her zaman için bayanlara cazip gelmiştir. Titanium ise bambaşka.


2017 kadın arabaları


Citroen C3: Sıfır Fiyatı 35 bin ila 46 bin arasında geziyor. Dizel Otomatik Vites olarak da tercih edebilirsiniz.



Fiat 500: Başlangıç Fiyatları 40 bin -46 bin Lira arasında değişiyor.


Ford KA: ikinci el fiyatları 10 bin lira ile 25 bin lira arasında. Uzun yolculuklarda 5,9 litre yakıt tüketimi var.






Nissan Micra Başlangıç fiyatı 29 bin lira ile 38 bin TL arasında farklılık göstermekte. Şehir dışı yakıt tüketimi oldukça düşüktür.(4,3 litre). Otomatik Vites seçeneği de bulunur.


Citroen C1: Benzinli Otomatik Şanzımanlı Citroen C1 1.0 SX Başlangıç Fiyatı 32,500 TL’dir.


Peugeot 208 GTi 3 Ay kadar önce 57.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıkarıldı.



Toyota Yaris: Son zamanların gözde otomobillerinden bir tanesi. Fiyatı 29,000 TL ile 45,000 TL arasında değişmekte.


Toyota corolla verso: ikinci el fiyatları 20 bin lira ile 40 bin lira arasında değişmektedir.

araba

Volkswagen Polo: Benzinli ve dizel Motor seçenekleri sunuluyor..30 bin-50 bin arasında değişen fiyatları ile Otomatik vites seçeneği mevcuttur.



Nissan Note: Fiyat aralığ: 35 bin lira ile 41 bin arasında. Benzinli, Dizel ve Düz, Otomatik Vites seçenekleri bulunmaktadır.


Volkswagen Golf: 44 bin lira 72 lira arasında başlangıç fiyatları ile satılıyor. Otomatik vites ve dizel motor seçenekleri var.

Nissan JUKE: Dizel motor ve Otomatik şanzıman tipi modelde yer alıyor.44.000 TL ile 60.000 TL arasında Fiyat seçenekleri var

kadın arabaları

Honda Jazz: Benzinli,dizel motor ve Manuel,Otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor. Fiyat aralığı: 40.000 TL ve 46.000 TL
en iyi


Opel Yeni Corsa: 5 Kapı Modellerinin Fiyatları 35.000 Tl ile 45.000 Tl arasında değişmektedir.

en iyi
En uygun bayan araba modelleri

Mini Cooper: Fiyatı 50.000 TL ile 85.000 TL civarında seyrediyor. .Dizel yakıt ve Otomatik Vites hangisini isterseniz var. Kadınların en fazla tercih ettiği otomobillerden biri.

Kız arabaları


Zaman geçtikçe yeni çıkan modeller olursa okuyucularımızdan yorumlarda belirtmeleri halinde listeye eklenecektir. Sizce en iyi bayan arabası nedir? hangisini tercih ederdiniz? bu konularda da görüşleriniz bizim için önemli. Burada paylaştığım en uygun ve küçük bayan arabalarını umarım beğenmişsinizdir. Bayan arabaları fiyatları ile birlikte sunulmuş olsa da bu bilgileri sürekli güncellemek çok zor olduğu için okuyucularımız internet üzerinde ayrı bir fiyat araştırmasına girişmelidir.

Trafikte bayan sürücülerin daha çok yer alması taraftarıyım. Bu hem karşılıklı saygıyı daha çok artıracak bir olgu olacak hem de daha az trafik cezası alan kadınların örneklik oluşturması açısından önemli olacaktır.

2 Yorumlar

  1. Mini cooper dışındakiler hiç bi halta benzemiyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Yeni modelleri de eklemeniz bekliyoruz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri