Aydın'da Otomobil Şenliği

Aydın ilimizde araç alım satımı ile uğraşan esnafın birlik ve beraberliğini sağlaması ve kaynaşması amaç edinilerek farklı bir otomobil fuarı etkinliği yapılacağı duyuruldu. Etkinliğinin adı Otomobil Şenliği Dünyası.
Aydın Ticaret Odası’nın (AYTO)  katkılarıyla gerçekleştirilecek organizasyon AYMAS Galericiler Sitesinde, 4-6 Ekim tarihleri arasında yeni ve eski otomobilleri bir araya getirecek.

Otomobil Fuarı etkinliği ile Türkiye’de daha önce hiç yapılmayan bir şey yaptıklarını söyleyen AYMAS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yoğurtçu,
“Fuarda, yeni ve eski otomobilleri bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Böylelikle ikinci eldeki durgunluğu bir nebze olsun hareketleneceğini düşünüyoruz. Heyecan getirmek, motivasyonu artırmak istedik. AYMAS hep duyuluyor ama yeterince bilinmiyor. Dolayısıyla şenlik adı altında insanları buraya çekebilmek istiyoruz. Tabi ki burada ticari amaç da var. Hem bayiler için hem ikinci el otomobil satışı yapan arkadaşlarımızın bu şenlikten en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz. Bu sene güzel şeyler ortaya çıkarırsak önümüzdeki yıllarda daha görkemli hale getireceğiz" açıklamasını yaptı.




AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise, üye odaklı çalışmaya bundan sonra da devam edeceklerini belirterek “AYMAS Galericiler çarşısında şu an 51 üyemiz mevcut. Toplamda da 90’ın üzerinde AYMAS Galericiler Çarşısı'nda galericilik işiyle evine rızık götüren esnafımız bulunuyor. Buradaki durağanlıktan şikayet etmekle kalmayıp bu durağanlığı ortadan kaldırmak üzere AYMAS Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yoğurtçu, Türkiye’de bir ilki oluşturan sıfır araçlarla ikinci el araçları bir araya getirip, bunlarla birlikte burada bir sinerji oluşturup AYMAS Galericiler Çarşısı'nın bir nebze olsun canlanmasını hedefliyoruz. Biz de 15. Meslek Komitemizin aldığı karara destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Çünkü Aydın ekonomisinin, AYTO üyesinin olduğu her yerde biz de olmalıyız. Bugün de görevimizi yerine getirmiş olduk. İnşallah amacımız doğrultusunda buraya bir hareketlilik getirebiliriz” dedi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri