Otomobillerde Ses Sistemi

Otomobilinizde kullanımı kolay bir ses sistemi kullanmak bazen kazaların dahi önüne geçebiliyor, şöyle ki bazı sürücüler otomobilinde sürüş esnasında etrafında CD ararken yola olan konsantrasyonunu kaybedip kazalar oluşabiliyor. Halbuki uygun bir sistem ile bunların önüne geçebiliriz.

Yeni nesil sürücüler zaten eski araçlarda var olan müzik sistemlerini kaldırıp bunların yerine MP3 çalabilen çeşitli aygıtları müzik çalarları yerleştiriyor. Bu aygıtlar geniş bellekleri nedeniyle bir çok CD de bulunan verileri tek bir alanda toparlayarak bizleri CD arama derdinden de kurtarmış oluyor.

Dual Zone teknolojisi sayesinde otomobillerin arka koltuklarında oturan yolcular dilerlerse kendi müziklerini kendileri seçip dinleyebiliyorlar. Sistem çoklu ortam teknolojisi ile çalışıyor. İsteyen istediği alana dinlemek istediği müziği yükleyip önündeki kulaklıklar vasıtası ile kimsenin müziğini dinlemek zorunda kalmayıp kendi dinlediği müzikten de kimse rahatsız olmuyor.

Yine geliştirilen teknolojiler sayesinde telefon konuşmalarınızı araçtaki ses sistemine aktarıp karşıdan konuşan kişinin sesini tüm otomobile verebiliyorsunuz.

Bakalım daha neler göreceğiz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri