Mercedes Golf Arabası

Mercedes yetkilileri golf sporuna düşkün olanlar için "Vizyon Golf Cart" isimli aracı piyasaya süreceğini duyurdu. Bu aracın gelecek benzer modeller için bir dönüşüm noktası olacağını belirttiler.



Bağlantıları golf hayranları özlem biraz daha lüks, Mercedes yeni "Vizyon Golf Cart," duyurdu geleceğin bir kavram golf arabası.

  Yeni state-of-the-art fantezi sepeti için skeçler bu geçmiş hafta sonu İskoçya'da 2013 Açık Şampiyonası'nda gösterildi.

Bu şirkete fikirlerini sunulan golfçüler yardımıyla dayanıyordu tasarım Gorden Wagener, Mercedes-Benz kafası tarafından oluşturuldu.

"Ben çok yeni bir şekil ve anlam yeni tür vererek, bir golf arabası tasarlama fikri esinlenerek," Wagener yaptığı açıklamada. "[Ele] Neden bir araba gibi bir golf arabası ve [yapmak] bir 'Golf Car?'"

Sürücüler yönünü kontrol etmek için arabasının iki tarafında oturup sağlayan merkezi bir joystick, üzerinden sepeti kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bardak tutucular ve bir soğutucu / sıcak buzdolabı ısıtma / soğutma, döner iPhone / iPad yuvası bulunmaktadır.

Boyun soğuk alırsa artı, bir "hava eşarp" ısıtıcı, hem de bir güneş paneli çatı sahiptir. Bir "ön düğmesi" Bir yanlış atış diğer oyuncular bildirir. Buna ek olarak, sepeti dokunmatik ekran monitörler ve bir USB arabirimi bulunuyor.

Gece oyun için, Vizyon LED farlar üzerinde ışıklandırmalı işlevsellik ve primping için bir ışıklı makyaj aynası bulunmaktadır.

Ayrıca, biniciler bir ülke kulüp restoran, sipariş yemek, e-postalar göndermek hava durumu tahminlerini görüntüleyebilirsiniz, sosyal medya aracılığıyla puanları ve fotoğrafları paylaşmak, ya da hoparlör sistemi üzerinden çağrı yapmak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri