2014 Ford Focus

'014 Ford Modeller hakkında ilk izlenimler

Ford yeni sezonda 2014  Focus S, SE ve Titanyum sedan ve SE ve Titanyum hatchback seçenekleri içeren güncellenmiÅŸ bir modeli dizisi sunmaktadır. Ford bu yeni otomobillerde doÄŸrudan enjeksiyonlu, çift bağımsız deÄŸiÅŸken kam mili zamanlaması (Ti-VCT) ve esnek-yakıt (E85) performansı gibi ek özelliklerin yanında yakıt verimliliÄŸi konusunda da kendini aÅŸmış olduÄŸu söyleniyor. Bu özellikleri ile birlikte 2.0L Ti-VCT I-4 motor yeni otomobillerde yerini buldu.
 YenilenmiÅŸ otomatik vites ve  6-ileri otomatik ÅŸanzıman ile yakıt verimliliÄŸi ve sürüş memnuniyetini artıracaktır.


Avrupa arabalarından esinlenmiş bir özellik olarak da yeni süspansiyon sistemi sayesinde sürücüye konfor ve yola odaklanabilmesi için gerekli ayarlanabilir özellikler eklenmiştir.
Otomobilin motor aksamına bakacak olursak alüminyum motor bloÄŸu ve silindir baÅŸları  benzerlerine göre daha hafif olduÄŸu için yakıt verimliliÄŸine yardım etmek için Ã¶nemli bir yer tutar.   Yine aynı ÅŸekilde emisyon deÄŸeri açısından bakacak olursak çevreci olduÄŸunu da söyleyebiliriz. En azından gerekli standartları karşılıyor.


2014 ford focus



Yeni Ford modelleri ÅŸimdiden sürücülerine şık bir dış tasarım, heyecan verici bir iç dekorasyon ve eÄŸlenceli ve atletik bir sürüş keyfi sunacağına dair iddialı görünüyor. ÖrneÄŸin spor kumaÅŸ koltuklar, deri kaplı direksiyon simidi ve vites topuzu, ve geliÅŸtirilmiÅŸ arka spoyler bunlardan bazıları gibi görünüyor.  Bu sene de Focus farklı özellikleri ile tüm dünyada takdir toplayacaÄŸa benziyor.

Biraz karışık oldu ama daha sonra bilgiler güncellendikçe sayfayı güncelleyeceğim.





İç ve dış dizaynı ile ilgili görüntüler için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.



1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

Site Ä°statistikleri