Yeni Seat Leon Ve Özellikleri


Son zamanlarda sahipleri tarafından çokça övülen otomobillerden biri de yeni seat leon. Gerçekten yüksek bir performansa sahip olduğu belli oluyor. Gerek gücü ve gerekse ileri teknolojisi ile güvenlik ve konforu birlikte sağlıyor. Şimdi özelliklerine birlikte bakalım.

Araç Güvenliği:

Otomobilde daha virajı dönmeden önce önünüzdeki yolu aydınlatan Opsiyonel Dönüşe Duyarlı Geliştirilmiş Bi-xenon Far Sistemi ve buna benzeyen çok farklı güvenlik sistemleri yerleştirilmiş. Örnek verilecek olursa dönüşe duyarlı ön sis farları, yolu daha da verimli aydınlatır. Ayrıca, FR donanım seviyesi ile birlikte standart olarak sunulan ESC (Elektronik Stabilizasyon Programı) direksiyon simidinden, lastiklerden, frenlerden ve gaz pedalından gelen bilgileri izler ve otomobili olması gereken konumda tutmak için ayarlamalar yapar. Farklı olarak ABS (Antiblokaj Fren Sistemi) tekerlekleri hangi yol koşullarında olursa olsun kilitlenerek kaymaktan veya patinaj yapmaktan kurtarır. Bütün bunların yanında FR donanım seviyesi ile birlikte standart olarak sunulan Acil Durum Fren Destek Sistemi(EBA), milisaniyeler içerisinde maksimum frenleme kuvveti uygulayarak ‘panik duruşlara’ anında karşılık vererek güvenliğe katkı sağlar.


yakıt
Yeni Seat Leon


Dış ve İç Tasarımı:

Yeni Seat Leon oldukça sportif görünümüyle yeni sürücülerini beklemektedir. Ön kısım ve burada yer alan far ve ızgara sistemi yeniden tasarlanmış olup oldukça çekici bir görünüm kazandırmıştır.   Arka uçta ise girintili tampon, yan aynalar,   farlar, bagaj kapağı,ve geniş arka cam da yenilenen parçalar arasında yer alıyor. İç tasarıma göz atacak olursak zevk yönünden eksiksiz olarak yeniden tasarlanmış olduğu ilk bakışta dikkat çekiyor hemen. İç tasarımda, daha kişiselleştirilebilir çok çeşitli döşeme ve renk seçenekleri bulabilirsiniz.

Araç Konforu:

Günümüzde teknoloji yaşamı oldukça kolaylaştırmış görünüyor. Örneğin park edecekseniz size fazladan gözler sunuyor. dilerseniz sensörler kullanarak park esnasında yaşanabilecek olası kazalardan kendinizi ve arabanızı kurtarabilirsiniz.

  Çok işlevli direksiyon simidi aracılığıyla USB cihazınızdaki veya iPod®'unuzdaki MP3-dosyalarınızı kontrol etmenizi sağlayan yeni USB/Aux-in portumuzu sakın ihmal etmeyin. Onlarsız nasıl yapabildiğinize şaşırdığınızda bana hak vereceksiniz.

Motor gücü:





Aracımızı yani seat leonu yüksek teknolojinin yüksek hızla buluştuğu yerde bulacaksınız. Dizel– ultra verimli Common Rail TDI teknolojisi ile – ve benzinli olmak üzere çok zengin bir motor yelpazesi içerisinde tercih kullanabilirsiniz.
SEAT Leon’un son teknoloji ürünü Common Rail dizel motoru, yakıt enjeksiyon dahisi olarak kabul edilir. bu da düşük yakıt tüketimi ve büyük ölçüde azaltılmış CO2 emisyon değerininin yanı sıra büyük ölçüde geliştirilmiş güç ve verimlilik sağlayarak müşterilerini memnun eder. Ayrıca, aracın EU5 emisyon standartlarına uyduğunu da belirtmeden geçmemek lazım. TSI benzinli motorlarda sürtünmeyi azaltan ve performansı geliştiren yeni tasarlanmış krank mili yatakları bulunur. Hangi motoru seçerseniz seçin, hepsi de artan yakıt verimliliği ve çevreye duyarlılık ile birlikte arzu ettiğiniz sportif hissi yaşatacaktır emin olabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri