Yeni Opel Mokka ve Özellikleri


Yeni Opel Mokka: İşlevsellik ve rahatlık açısından mükemmel bir sürüş sevkinin yanında tam bir macera otomobili. Mokka gerek sürüş dinamikleri olsun gerekse off road derecesinin yüksekliği ile kullanıcılarına avantajlar sunarken şehir trafiğinin ihtiyaçlarına göre tasarlanmış farklı bir tarza sahip. Çekişi ve yol tutuşu açısından yüksek performansa sahip olan aracın SUV teknolojisine katkı yapacağı muhakkak. AWD teknolojisi ile arazide de kullanılabilen verimli bir araç.





Opel Mokka'da diğer otomobillerde olmayan ne var?

  • Araç içi ve dışında muhteşem tasarım
  • Bir çok otomobilde var olan özellikleri bünyesinde barındırması
  • Müthiş bir konfor ve sürücüsü ile bütünleşme
  • Tam bir güvenlik ve destek hizmetleri
  • Ekonomik motor gücü





Aracın gücü üç farklı ayarda çalışabilen motor tarafından sağlanmaktadır. Tüm manuel şanzıman sistemi Start / Stop yakıt tasarrufu Opel tarafından gerçekleştirilmiştir. Benzin tüketimi açısından 85 kW/115 hp, 1.6-litrelik doğal emişli motoru yanı sıra, tork 200 Nm Turbo 103 kW/140 hp 1,4 lt değerlere sahip.
mokka iç


Dizel araçlarında ise 93 kw/130 vardır hp 1.7 CDTI yüksek yakıt ekonomisi ve düşük emisyon değerleri var. Altı-ileri manuel ya da altı-ileri otomatik şanzıman da kullanılabilir.


Mokka'nun diğer özellikleri arasında şunları sayabiliriz. Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), (HSA), Eğim İniş Kontrolü (HDC) sistemi, yokuş aşağı ve yokuş yukarı arazi sürüşünde konfor ve güvenlik.

mokka

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri