Yeni Fiat Panda ve Özellikleri


Ünlü otomobil markası Fiat Panda modelinin yeni versiyonu ile Türkiye'de satışlarına başladı.
Küçük sınıf model kabul edilen bu araç oldukça çevreci olan Twinair motor düzeni ve otomatik vites özellikleri ile birlikte artık piyasada yerini alıyor.
özellikler
fiat panda
Yeni Fiat Panda 85 hp lik motoru ve 0.9 litrelik hacmiyle ön plana çıktığı kadar aynı zamanda oldukça ekonomik ve kullanıcılarına iç mekanın tasarımının mükemmelliğinden dolayı bir ferahlık sunuyor ve çok fonksiyonel yapısıyla da otomobil sürmeyi keyifli hale getiriyor.

Fita'ın yeni modeli 0.9 litrelik çevreci Twinair motoru 85 HP güç üretirken, 145 Nm'lik tork bir değer ölçülmüş. 0.9 litrelik bu motor, 95 g/km'lik emisyon değerine sahip ve 4,1 litre/100 km yakıt tüketimi ile oldukça tasarruflu bir otomobil olduğu da söylenebilir

Ekonomik olarak bakacak olursak müşterilerine Fiat showroomlarda  en başta 26 bin 800 TL'den başlayan anahtar teslim avantajlarıyla otomobil severlerin ilgisini çekiyor.

Fiat Panda Pop ve Lounge adı verilen 2 farklı donanım seçeneğiyle ilgi çekiyor. Aynı zamanda baz donanımında 4 hava yastığı, gövde rengi tamponlar, ABS, manuel klima, EBD, elektrikli ön camlar gibi donanımlar standart olarak sunuluyor. Lounge donanım seçeneğinde ise Pop versiyonuna ek olarak otomatik klima, Blue&Me ses sistemi, gövde rengi kapı kolları, tavan rayları, ön sis farları, asimetrik katlanabilen arka koltuklar standart olarak sunuluyor. ESP, ASR ve Hillholder'ın yanı sıra park sensörü, gelişmiş jantlar ve skydome tavan gibi özellikler ilgi çeken donanımlar arasında. 




Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri