Rüyada Otomobil Görmek


Rüyada Araba Görmek

Rüyada görülen otomobil, işlerinizin kazançlı ve başarılı olacağı şeklinde yorumlanır. Otomobil kullandığını görenin istediği gibi bir hayat süreceğine inanılır. Eğer rüyayı gören değil de başkası otomobili sürüyorsa bu sefer de hayatınızı başkalarının yönlendireceği anlamı çıkarılır. Rüyada lüks araba görmek veya lüks arabaya binmek ise bu işin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.


yorum, tabir
Rüyada araba görmek



Hareket etmeyen otomobil görmek; Kişinin işlerinin ters gideceği anlamına gelir.  Çalışmayan bir otomobili tamir edip çalıştırmak ve hareket ettirmek, bozuk olan işlerin düzeleceği şeklinde yorumlanır. Rüyalarda büyük ve konforlu araçlar görmek kişinin kaderinin güzelliğine ve mutlu refah günler göreceğine yorumlanır.

Rüyada kişinin kendini bir otomobilin  çarptığını görmesi, bir aksilik olacağına yada  yakın bir zamanda bir kaza geçirme ihtimaline işaret eder.

Rüyada satın alınan otomobil, bir insanın hiç beklemediği bir şekilde karşısına çıkan mutluluk demektir.

Rüyasında atlı arabaya binen başarıya ulaşacak demektir.





Rüyada at arabası veya el arabası gören kimse sıkıntı ve zorluklarla karşılaşacak; çocuk arabası gören kimse ise geçim sıkıntısı çekecek diye yorumlanır.

Çok fazla yük yüklenmiş bir araca bindiğini gören bir insana üzüntü ve keder isabet edeceğine inanılır.

Rüyada araba sürmek: Kişinin rüyada araba sürdüğünü görmesi işleri yoluna koyacağına işaret eder. Rüyada araba kullanmak, kendine güven duyan insanın belirtisidir. Rüyada araba kullanan kimse hiç kimseye muhtaç kalmadan işlerini yoluna koymayı başaracaktır.

Rüyada arabaya binmek, bilmediği bir alanda işe gireceğine delalet eder. Rüyada kırmızı araba görmek veya kırmızı arabaya binmek yeni bir aşka başlamanın habercisidir.

Rüyada siyah araba görmek yakın bir zamanda ele geçecek olan mal ve mülke yorumlanır.

Rüyada taksiye binmek hayır ve iyilik için mücadeleye ve fedakarlığa işaret eder diye yorumlanmıştır.

Rüyada at arabası görmek, kişinin büyük zaferlere ve ciddi başarılara çıkan yollara girmesi demektir.

Rüyada yeni araba almak, sağlık ve afiyete yorumlanabildiği gibi, yeni insanlarla tanışmaya ve yeni aşklara kapı aralamaya da yorumlanmaktadır. Rüyada sıfır araba almak ise mekan veya iş değişikliğinin habercisidir.

Rüyada arabanın çalınması, elde bulunan şan ve şöhretin azalacağına ve fakirliğe işaret eder. Arabanın arıza yapması ise yanınızda bulunan dostların sizden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada araba çarpması, talih ve şansının yaver gitmesi demektir. Rüyada hızlı araba sürmek, üzüntülü durumların yaşanabileceğine işaret eder. İşlerin yolunda gideceğine yorumlayanlar da vardır. Rüyada kendi arabanızı görmek kişinin kendi kendini sorgulamaya başladığına yada başlayacağına işaret eder.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri