Lamborghini SUV Yakinda Yollarda

Lamborghi uzun zamandan beridir Suv pazarına girmesi bekleniyordu. Anlaşılan o ki bu artık çok uzun bir zaman almayacak. Audi patronu Rupert Stadler göre beklenen modellerin en geç 2016 yılında gerçekleşecek olan fuarlarda görünmesi ihtimali oldukça kuvvetli.

urus


Stadler beyanına şu şekilde devam etti. "Lamborghini bu işi mutlaka başarmalıdır ve başaracaktır da. Urus'u seri olarak üretmemiz 2017 yılında gerçekleşecek bir olaydır. Bu pazarın içinde bizler de var olacağız."

Lamborghini yeni SUVunu oldukça lüks olarak üretmeyi planlarken hafif malzemeler kullanarak müşterilerinin ilgisini çekecek. Aynı zamanda muhteşem bir tasarıma sahip olması için çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Lamborghini şimdilik çalışmalarını Volkswagen şemsiyesi altında yeni nesil MLB sistemine dayanarak yürütüyor.

Lamborghini'nin bu adımı gerçekten çok önemli. SUV pazarına Lamborghini'nin girişi ve pazarda kendine bir pay alması şu anda mevcut olan toplumlar içindeki yüksek saygısı ve güçlü konumu sayesinde hiç de zor olmayacaktır.

Keyifli ve Güvenli Sürüşler Dileriz...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri