Klasik Otomobil Rallisi 2013

Klasik tarzda otomobil tutkunlarının merakla beklediği organizasyonlardan biri olan NG 23 Nisan Klasik Otomobil Rallisi, Klasik Otomobil Klubunün yapmış olduğu açıklamaya göre bu sene 20 ve 21 nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Organizasyona çok sayıda katılımın olması bekleniyor.
 
Yarışma'da Güral Sapanca Welness & Convetion önünden verilecek start ile ortalama 40 klasik otomobil 250 kilometrelik bir yol boyunca birincilik için uğraşacak.
 
 
 
İlgili kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre; NG Hotels & Resorts tarafından sponsorluğu yapılan ralliye katılacak olan bütün otomobiller içinde en yeni modelinin 1978 yapımı, en eski olanının ise 1940 yılında üretildiği ifade edildi. 21 Nisan Pazar günü öğle saatlerinde yapılacak olan yarışmaya kulüp üyesi olan ünlülerden Uğur Işık, Cengiz Artam ve Nasuh Mahruki gibi ünlerin de katılacağı belirtildi. Yapılacak olan organizasyon Welness & Convetion'da gerçekleştirilecek ödül töreni ile son bulacak.




 
Organizasyona katılmak için son başvuru tarihi 15.04.2013
 
Katılmak isteyenlerin bu tarihten önce baÅŸvurularını gerçekleÅŸtirmeleri gerekiyor. Klasik Otomobil Kulübüne mail atarak veya faks çekerek baÅŸvurmak mümkün. Gerçekten heyecan verici bir ralli olacak gibi görünüyor.
 
Keyifli ve Güvenli Sürüşler Dileriz.
 
 
 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site Ä°statistikleri