Arabalarda Km Düşürmek?

Arabalarda Km Nasıl Düşürülür?

Sorusuna cevap bulmak için buraya gelmişseniz sevgili ziyaretçilerim maalesef bu konuda size yardımcı olamayacağım. Zaten bu konuda da istekli değilim

Buraya bu başlığı açmamın sebebi de bazı tanıdıklarımın bu proble karşılaşmış olmasıdır. Mesele benim ya da başkalarının tanıdığı meselesi değil aslında. Çünkü ortaya çıkan şey bir suç unsurudur. Burada alıcıyı aldatmak vardır ve bu da kanunlara aykırı bir  durumdur. Hiç bir şekilde etik değildir. Dinen de caiz olamaz. Sevgili peygamberimiz bizi aldatan bizden değildir buyurmuştur. Şimdi km düşürme olayına bir bakalım. nedir bu. Eğer alıcı km nin düşük olduğunu görürse arabaya daha fazla ilgi gösterecek ve alma iştahı artacak. Hatta aracın fiyatı da km düşük gösterildiği için olduğundan daha fazla gösterilecek. O zaman bu ticaret kul hakkı değil de nedir? Yazıktır günahtır çoluğunuza çocuğunuza haram lokma yedirmeyin.

Peki kilometresi düşürülmüş aracı nasıl anlarız?

Aslında bu blogda bahsedilen konu ile ilgili bir yazı var orayı incelemenizi öneririm.
Buradan Ulaşabilirsiniz...



Son olarak dikkat çekmek istediğim bir şeyde km nin suç olduğunu daha önce söylemiştim. fakat bunu sizin yapmamış olmanız suçlanmayacağınız anlamına gelmez. İleride herhangi bir sorun yaşamak istemiyorsanız ikinci el bir araç alırken mutlaka km değerlerinin sorgulanılmış olması gerekmektedir.

Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
Hoşçakalın.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri