Kırşehir'de Galericiler Sitesi Adresi

Kırşehir halkı her ne kadar burayı iyi bilmesede yakın illerde ki Ankara ve Kayseri de buna dahildir Kırşehirdeki oto galericiler sitesi kendi tanıtımını yaparak mevcudiyetini devam ettirmeye çalışmaktadır.
Oto galericilerin önündeki en büyük engellerden biri de halkın gözündeki ya da zihnindeki mi diyelim yanlış algıyı kırabilmektir. nedir bu yanlış algı?

"Eğer oto galericilerinden araba alırsanız sizi aldatma ihtimali çok yüksektir." İşte yanlış algılardan biri budur. Bunda elbette işinin kurdu olup da bilmeyen insanları aldatan galericilerin de payı vardır fakat bir meslek grubundaki bütün insanları aynı kefeye koyamayız. bunu yaparsak haksızlık olur. Kaldı ki aracını tek başına satmaya kalkan bireysel satıcılar da bir çok kez aracını sattığı müşteriyi aldatmıştır. bunu çok örnekleri vardır. Bir başka açıdan bakacak olursak bir aracı aldığınızda kusurlu çıkarsa başvuru yapacağınız yer bellidir. Gerekirse hakkınızı mahkemede arayabilirsiniz. halbuki bireysel satıcılardan aldığınızda bu daha büyük bir problem haline gelmektedir.

İkinci yanlış algı da Galericilerin Arabaları oldukça fahiş fiyattan sattıkları düşüncesidir. halbuki Galeri sahipleri satarken değil çoğunlukla alırken kazanmaktadırlar. Yani Bir aracı en uygun fiyata bulmaya bakarlar. Çünkü galericiler arasıda da bir rekabet vardır. Kimse müşterilerini kaybetmek istemez ve fiyatlar mutlaka belli bir aralıkta kilitlenir.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri