Konya'da Araba Pazarı Nerede?

Konyalıların malumudur, sille kavşağındaki araba pazarı bir süre önce taşındı ve araba pazarı için yeni bir yer açıldı. Daha önce eski yeri bilenlerin yeni araba pazarını bulmaları için Konya'nın yeni ikinci el oto pazarı adresini buraya yazıyorum.

Konya'nın bir süredir araç alım satım işlerini yapabilmesi için kurulmuş olan yeni araba pazarı Merkez Karatay ilçesi sınırlarında bulunuyor. Selçuklu ilçesine yakın bir alanda kurulmuş olan pazara gitmek için merkezde olanların nalçacı caddesinden, karatay'da bulunanların fetih caddesinden yada Adana çevre yolundan, Selçuklu'da ikamet edenlerin ise İstanbul Yolu üzerinden Ankara caddesine veya Ankara yoluna çıkmaları gerekiyor. Ankara yolunda iki battı çıktıyı geçtikten sonra sağdan çimento fabrikasına dönen yola girip aşağıda sağ tarafa dönerek devam ediyoruz ve Konya Araba Pazarı karşımıza çıkıyor.

Açık Adresi:Fevziçakmak Mahallesi, Konya Açık Oto Pazarı, 42050 Karatay/Konya

İyi alış ve satışlar dileriz...

5 Yorumlar

  1. köprü altından kipa tarafınamı gececegiz otogara doğrumu devam edeceğiz sağa dönüp organizeyemi gireceğiz tarifin biraz eksik. bu tarifle bulmak imkansız. klasik konyalı tarifi.

    YanıtlaSil
  2. Sağa dönüp organizeye giriyorsunuz

    YanıtlaSil
  3. vay gazmalar oradanda taşınmış yeni yeri neresi

    YanıtlaSil
  4. Hangi günler kuruluyo bu pazar

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri