Adana Araba Pazarı Adresleri

Adana'da ikinci el araba almak isteyenler hangi pazarlara uğramalıdırlar. Bu pazarların adresleri nerededir?


nerede ne zaman nasil gidilir.
1. Araba pazarı: Yüreğirde bulunuyor. Tam olarak
yüreğir adana Ticaret odası karşısında  kurulan büyük bir araba pazarıdır. Adana'nın en işlek oto pazarlarından biridir. Bireysel satıcıları ve galericileri burada bulabilirsiniz.  Yüreğir İkinci el oto Pazarı'nda her hafta sonu yaklaşık olarak 1200-1500 kullanılmış araç teşhir ediliyor ve bunların bazıları yeni sahiplerini buluyor.






2. Araba Pazarı: Sarıçam ilçesine önemli katma değer getirmesi beklenen oto pazarıdır. Bu pazar sayesinde Kozan, Ceyhan, Yumurtalık, İmamoğlu ile diğer kuzey ve kuzeydoğu ilçelerinin de güzergahı üzerinde olması nedeniyle alım ve satıcılar açısından ayrı bir avantaj oluşturmuştur.

Tam adresi: İlçenin girişinde yer alan Gün Sazak (Yeşil Bulvar) üzerinde ki semt pazarı yerinde

Adana araba pazarı fiyatları eğer doğru satıcılarla karşılaşabilirseniz oldukça bereketli bir ticaret imkanı sunuyor. Ancak ikinci el alım satımlarda dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat edilmezse bütün pazarlarda başınıza gelen Çukurova halk oto pazarında da Sarıçam araba pazarında da Yüreğir araba pazarında da gelebilir. İnsanın olduğu her yerde bazı olumsuz durumlar yaşanabilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri