İstanbul'da Araba Pazarı Adresleri

İstanbul'da hangi araba pazarı nerede, ne zaman kurulur ve İstanbul'da araba pazarlarına nasıl gidilir?

İstanbul araba pazarı ile ilgili yazım üzerinden epey zaman geçtiği için bazı pazarların kapandığı bazılarının yeri değiştiği ve yeni pazarlar açıldığı için yazı üzerinde bazı güncellemeler yapılmıştır. Araba pazarlarının adresi, işlevselliği ve araba pazarı giriş ücretleri sürekli değiştiği için yorum bölümünde diğer okuyucuların görüşlerinden faydalanabilirsiniz.

1) İstanbul Kadıköy Oto Pazarı
İstanbul ’ daki tarihi Salı Pazarı, yeri Hasanpaşada. 1 Şubattan 2007 tarihinden beri haftanın her Pazar günü açık araba pazarı olarak İstanbul halkına hizmet etmeyi sürdüyor. İstanul Büyükşehir Belediyesi nin kuruluşu İspark tarafından işletilen Kadıköy Tarihi Salı Pazarı ikinci el otomobil piyasasında etkin pazaryerlerinden birisi.
Alt yapısı oldukça modern. dinlenme tesisleri ve cafeler de bulabilirsiniz. Kısacası pazara almak ya da satmak için gelenlerin her türlü konforu düşünülmüş. açık oto pazarı, indirimli fiyatıyla da cazibe merkezi.
Salı ve Cuma günleri normal alışveriş pazar yeri olarak kullanılan 40 000 m2 alanda Pazar günleri yaklaşık 1300 araç kapasiteli açık ikinci el oto pazarı faaliyet göstermekte.

Adresi: Yayla Caddesi Evliya Ata Sokak. Kadıköy / İstanbul

2) İstanbul Kartal Araba Pazarı

Genelde Anadoludan gelen halk için oldukça cazibe merkezi. genellikle ticari araç alım satım yeri olarak da bilinir. Türkiye'de bulunan en meşhur araba pazarlarından biridir. Büyüklüğü inanılmaz boyutlardadır. Ticari araç almak isteyenler için çok iyi bir alternatiftir ve geniş bir pazardır. Ancak genellikle daha çok eski model arabaların alım satımı yapılmaktadır. Son zamanlarda yeni otomobillerinde geldiği ve alım satımının yapıldığı görülmektedir.

Adresi: Yakacık Cd. Çavuoğlu Mh. Kartal/İstanbul

3) İstanbul Altunizade (papyon) Araba Pazarı

Ön bilgi: 2016 yılında kapanmış olan pazardır. Alttaki bilgiler nostalji olsun diye bırakılmıştır.

Burada lüks arabalar satılır. yeni model otomobilleri ikinci elden almayı düşünüyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.
Altunizade beyaz papyon yaklaşık 25 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Bu pazar pazar günleri müşterileri ile buluşuyor ve yaklaşık olarak 600 otomobil kapasitesine sahip bulunuyor. Haftanın diğer günlerinde oto park olarak hizmet veriyor. Müşteriler için girişte herhangi bir ücret ödemeleri söz konusu değil ancak satışı yapılacak araç sahiplerinin belirli bir miktar ödemeleri gerekiyor. Pazarda kafeterya ve tuvalet hizmetleri de verilmekte.


papyon
altunizade oto pazarı


4) E5 Çobançeşme Araba pazarı

Burası haftanın her günü hizmete açık olarak işlemektedir. Buranın bir özelliği taksitle satış yapabilmenin mümkün olmasıdır. Avcılar ve Topkapı taraflarındaki bu pazar küçük ama ticari hacmi büyüktür. Çobançeşme mevkiinde yer alır.

Adresi: Ataköy 7-8-9-10 Bakırköy/İstanbul


5) Eyüp Rami İkinci el Araba Pazarı (Eyüp Araba Pazarı)

Herkesin memnun olduğu ve hafta sonlarının açık olduğu bir oto pazarıdır. Genellikle eski model arabaların satışı yapılır.
Açık Adresi: Rami Kışla Cad.Toptancılar Çarşısı Yanı Eyüp/İstanbul

6) Bağcılar Oto Center

Hergün gidilip araç alım satımı yapılabilir. Ancak pazara galericiler hakimdir. 
Adresi:100.Yıl Bağcılar/İstanbul

7) Sefaköy Nursu İkinci El Oto Pazarı (Sefaköy Araba Pazarı)


Hafta sonları açık olan etkin bir pazar yeridir. oldukça kalabalık olduğu söylenebilir.
Açık adresi: Watsons Airport Outlet Center Yanı Ataköy 7-8-9-10 İstanbul

araba pazarı

8- İPOP Oto Pazarı

70.000 m2 bir alan üzerine kurulmuş olan ve 3.100 araç barındırma kapasitesi özellikleriyle Türkiye'nin ve Avrupa’nın en büyük 2. el oto pazarı olan pazardır. Bu pazar, farklı bir şekilde numaralandırılmış 'Kendi aracını Kendin al, Kendin Sat' park alanına sistemine sahip ilk açık oto pazarı ünvanına sahiptir. Bu pazara birçok yerden ücretsiz servislerle  rahat ve konforlu şekilde ulaşabilirsiniz. Haftanın her günü araç satmak ve almak mümkün.

Bu pazarın başka bir yönü expertiz raporlu ve garantili bir araç satın aldığınız zaman hiç bir gerekçeye ihtiyaç duymadan 2.000 km den fazla mesafe yapmadan, 10 gün içerisinde, 1 defaya mahsus olmak üzere aracı değiştirmek mümkün. Pazarın misafir otoparkı ücretsiz hizmet veriyor.

Açık Adresi: Akfırat Mahallesi Göçbeyli Bulvarı No:1 İstanbul

12 Yorumlar

  1. adresleride yaz kardeş bana açık adresleri lazım

    YanıtlaSil
  2. Anlatım güzel ama açık adres yazarsanız daha iyi olur..

    YanıtlaSil
  3. kardeısm altunızade 40tl gırıs.burda yazanların tamamı yanlıs

    YanıtlaSil
  4. Yukarıda da zaten Altunizade oto pazarı için herhangi fiyat belirtilmemiş sadece belirli bir ücret ödenir denilmiş ve ayrıca yazının iki yıllık olduğunu göze alırsak fiyat farklarının olması normal.

    YanıtlaSil
  5. Altunzadaye araba sokmak 50 tl

    YanıtlaSil
  6. Nuh kuyusu cad. 2000 otopark yani Üsküdar. . Üsküdar oto pazari.. umraniye kapanmış

    YanıtlaSil
  7. altunizade kapandı

    YanıtlaSil
  8. Nursu ve çobançeşme kapandı. Halkalı meydanda eski alo fabrikasının yerinde küçük bir pazar var

    YanıtlaSil
  9. Trafik almak istiyorum.yorumcu arkadaşlar hangi pazarı tavsiye edersiniz.ikitellide oturuyorum

    YanıtlaSil
  10. Trafik almak istiyorum.yorumcu arkadaşlar hangi pazarı tavsiye edersiniz.ikitellide oturuyorum

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

Site İstatistikleri